Benieuwd naar ons cookie beleid? X

Welke digitale vaardigheden hebben uw studenten nodig om het beste uit de computer te halen? Uit onderzoek blijkt dat het bedrijfsleven steeds meer digitale vaardigheden verwacht van starters op de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld verantwoord omgaan met social media en veilig online surfen. Onderstaande methoden en mogelijkheden bieden wij om computer- en digivaardigheden aan te leren: 


Toets-ICT

Toets-ICT is dé online lesmethode voor het aanleren van computervaardigheden en het omgaan met nieuwe media. Het lesmateriaal bestaat uit modules en is in twee catergorieën te verdelen: modules voor computervaardigheid en modules voor mediawijsheid. Lees meer over Toets-ICT. 

MOS

MOS is de afkorting van Microsoft Office Specialist. De inhoud van de lesstof is gebaseerd op de MOS-examens waardoor een student de garantie heeft dat alle  examenonderdelen zijn behandeld. Lees meer over de MOS modules

ECDL

ECDL is de afkorting van European Computer Driving Licence, het Europees Computer Rijbewijs. In het lesmateriaal leert de cursist vaardigheden om programma’s op een efficiënte en professionele manier te gebruiken. Lees meer over het ECDL lesmateriaal

PC Gebruik

De cursusboeken PC Gebruik zijn ideaal voor het aanleren van computervaardigheden. De cursusboeken kunt u zowel individueel als klassikaal gebruiken. Ze worden gebruikt in het regulier onderwijs, in particulier onderwijs en bij bedrijfsopleidingen.  Lees meer over het lesmateriaal PC Gebruik. 

Toets-ICt

MOS

ECDL