Benieuwd naar ons cookie beleid? X

Is uw boekenlijst al compleet? Of zoekt u nog naar lesmateriaal voor digitale vaardigheden?


Op donderdagmiddag 8 juni houden we een bijeenkomst voor MBO docenten die interesse hebben in losse modules voor Digitale Vaardigheden of het complete pakket voor het keuzedeel Digitale Vaardigheden.

Modules

Instruct heeft kant-en-klaar lesmateriaal om de Digitale Vaardigheden van uw studenten te verhogen. Wij hebben verschillende modules waarmee u uw studenten kunt opleiden. Een greep uit het aanbod: Word, Excel, Digiveiligheid, Social Media, Beeldbewerken en Online Samenwerken.

Er zijn praktijkmodules, basismodules en modules voor gevorderden zodat er voor elk niveau geschikt materiaal is.

 

Keuzedeel

Biedt uw opleiding het keuzedeel Digitale Vaardigheden aan of wilt u dit in het komende schooljaar in het aanbod opnemen? Dan bent u bij Instruct aan het juiste adres voor lesmateriaal!

Hiermee weet u zeker dat u aan de gestelde eisen voldoet.

 

Bijeenkomst

Op de bijeenkomst laten we het lesmateriaal aan u zien en duikt u zelf de methode in. We vertellen u alles over de huidige stand van zaken rondom de keuzedelen en examinering.

Meld u snel aan, het aantal plaatsen is beperkt (20).
De bijeenkomst is van 14:00 uur tot 17:00 uur en wordt gehouden bij IT Randsteden in Amersfoort.


 

De middag is kosteloos, maar niet vrijblijvend. Dit betekent dat u kosteloos kunt deelnemen aan de bijeenkomst, maar wanneer u zich heeft aangemeld maar niet aanwezig bent dan zijn wij genoodzaakt een bedrag van € 50,- in rekening te brengen. U kunt tot 24 uur van te voren afmelden.

Vragen?

We staan u graag te woord.
Tel: 0172 - 650983.

OF E-MAIL ONS