Benieuwd naar ons cookie beleid? X
 • Waarom GPS Engels?

  Waarom GPS Engels?

  • Overzichtelijke rapportages
  • 4 Niveaus A1, A2, B1 en B2
  • Online én werkboek met unieke oefeningen
  • Goedgekeurde / gevalideerde instellingsexamens
  • Persoonlijke leerprofielen
  • Dyslexie modus
  • Games om extra te oefenen
  • Docentmateriaal eenvoudig toe te voegen
  • en meer..

  Online én boek

  Sinds kort is er bij GPS ook een werkboek beschikbaar met leerstof en extra opdrachten naast de digitale omgeving. Dit biedt de docent de mogelijkheid om onder alle omstandigheden gebruik te maken van het lesmateriaal van GPS.

  "Een prachtig werkboek met de vaardigheden op verschillende niveaus voor de studenten om extra te oefenen, erg handig en het zit goed in elkaar. De studenten zijn gretig om de oefeningen te maken, omdat die uitdagen.
  Hans de Groot, docent Techniek College Rotterdam.  Proefexemplaar
  Neem hier een kijkje in een deel van het proefexemplaar van het werkboek. 
  Of download het volledige proefexemplaar

  Dit proefexemplaar heeft als bedoeling u een eerste indruk te geven vande manier waarop wij binnen GPS de lesstof aanbieden.Wij hebben voor deze eerste indruk een greep gedaan uit oefeningen opverschillende niveaus en verschillende vaardigheden.

  Inkijkexemplaar aanvragen voor in de les? Vul dit formulier in, dan nemen we contact met u op om een werkboek naar u op te sturen. 
   

 • Keuzedelen Engels

  Keuzedelen Engels

  Vanaf juli 2017 zijn twee nieuwe keuzedelen Engelse taal beschikbaar. 

  Keuzedeel Engels A2-B1 of B1-B2 aanbieden op uw school? De keuzedelen Engels zijn gebaseerd op het Referentiekader Moderne Vreemde Talen (MVT). De lesmethode GPS Engels biedt de mogelijkheid om onze generieke content naadloos vermengen met de specifieke leerstof u al heeft in de beroepscontext. Op deze wijze wordt via de studieprofielen optimaal invulling gegeven aan de keuzedelen.  


  Een mbo-opleiding bestaat uit een kwalificatie en een of meer keuzedelen. Hiermee kan de student zijn vakmanschap verbreden of verdiepen. Het keuzedeel is een verplicht onderdeel binnen de mbo-opleiding.

  Keuzedelen eisen

  Bekijk de eisen van de keuzedelen Engels op de pagina van het SBB. Instruct kan voor u een invulling geven voor de Keuzedelen A1 t/m B2.

  Neem voor meer informatie contact met Marcel Osse op via 0612744649, vraag een proeflicentie aan of stuur een e-mail naar [email protected].
 • Interactief leren

  Interactief leren

  Hoe werkt GPS Engels? De student start met een instaptoets die het niveau per vaardigheid bepaalt. Het resultaat van deze instaptoets is leidend voor de leerroute van de student. Zo maakt iedere student zijn eigen reis langs bijzondere en leuke Engelstalige gebieden en steden. Door verschillende onderdelen met succes af te ronden worden de Engels sprekende landen en steden 'vrijgespeeld'. Om de voortgang zichtbaar te maken worden deze vervolgens getoond op de wereldkaart. 

  Engels A1, A2, B1 en B2

  Binnen een vaardigheid wordt de lesstof aangeboden in de vorm van magazines. De student kan door dit digitale tijdschrift heen bladeren en komt in aanraking met diverse werkvormen. Zo gaan studenten interactief met de lesstof aan de slag. Det methode Engels bevat leerstof voor niveau A1, A2, B1 en B2. 

   

  Praktijkopdrachten

  Door middel van praktijkopdrachten oefenen de studenten de praktische vaardigheden. Dit kan individueel en soms groepsgewijs. 


  Duidelijke instructiefilms 

  In de instructiefilms introduceert Tessa het onderwerp. De multimediale didactiek van GPS houdt iedereen bij de les.

   


   

 • Wat vinden andere docenten?

  Wat vinden andere docenten?

  "Ik ben op zoek gegaan naar een digitale methode, omdat voor mij differentiatie ontzettend belangrijk is. Met een digitale methode is dat makkelijker. Enerzijds is er voor de studenten de basisontwikkeling aan de hand van de digitale methode GPS waarbij de student op haar eigen tempo en niveau werkt. In de lespraktijk gebruik ik ook praktische opdrachten die ik zelf gemaakt heb die aansluiten bij de beroepspraktijk."
  Rufus Baas, docent Engels MediaCollege

  "Service en kwaliteit zijn voor mij erg belangrijk. Wensen worden door Instruct snel opgepakt, fijn dat jullie open staan voor constructieve tips. Gebruiksvriendelijkheid en het snelle oppakken van feedback ervaar ik als belangrijke pluspunten." 
  Vincent van Elburg, Cibap, vakschool voor Verbeelding

  "In GPS Engels kunnen studenten zelfstandig door de lesstof heen. De MBO-student werkt heel pragmatisch. Hij wil graag zo snel mogelijk naar het examen toewerken. Door middel van audiofragmenten horen ze bovendien ook hoe de uitspraak is."
  Nicolette van Rijn, docent Engels Graafschap College.

  Wilt u contact opnemen met een docent die gebruikt maakt van GPS Engels om zijn of haar ervaringen te horen?
  Neem dan contact met Marcel Osse op via 
  telefoonnummer 06- 12744 649 of stuur een e-mail naar [email protected]  
 • Goedgekeurde examens

  Goedgekeurde examens

  GPS is dé methode waarmee studenten optimaal voorbereid naar het examen gaan. GPS toetst niet om het toetsen, maar geeft toetsen vrij op relevante momenten. GPS Engels bevat:

  • Een adaptieve instaptoets voor aanvang van een vaardigheid – om inzicht te krijgen in het huidige niveau. 
  • Een eindtoets na het afronden van lesstof binnen een vaardigheid en niveau – om te bepalen of de student lesstof beheerst. 
  • Een oefenexamen na het afronden van lesstof op een bepaald niveau - om te controleren of de student gereed is voor het COE. 

  Goedgekeurde Instellingsexamens

  GPS heeft het Waarmerk Examenproducten MBO voor de instellingsexamens Engels A1 t/m B2 ontvangen. Marianne Pieterse, projectleider Keurmerk Examenleverancier van Excenter reikte dit certificaat aan Instruct uit. “Al het getoetste materiaal is voor de volledige 100% goedgekeurd. Op zowel inhoud, als cesuur, en transparantie.”  


  Een belangrijk stap in verband met het verplicht gebruik van gevalideerde examens per 1 augustus 2016.

  Dit betekent dat de examens GPS Engels van uitstekende kwaliteit zijn en in alle opzichten voldoen aan de eisen van de Inspectie van het Onderwijs.


   

   
 • Uniek volgsysteem

  Uniek volgsysteem

  Via het uitgebreide Dashboard heeft u optimale controle en sturing over uw studenten en klassen. Bovendien bent u goed op de hoogte waar de studenten mee bezig zijn. GPS biedt u structuur en vrijheid.

  U kunt tevens:
  • Unieke studieprofielen samenstellen
  • Eigen leerstof toevoegen in GPS Community
  • Beoordelingen en feedback geven
  • Voortgang volgen van studenten
  • Maximaal inzicht krijgen in resultaten
  De methode biedt alle niveaus: van A1 tot en met B2. De methode bevat uitgestippelde leerlijnen en waar nodig kunt u dus bijsturen.

  Standaard leerroute Engels voor het mbo

  De standaard leerroute is ingedeeld in vaardigheidsblokken: lezen, luisteren, spreken/gesprekken, schrijven en taalverzorging. Bij het gebruik van de standaard leerroute hoeft u als docent niets klaar te zetten en kunnen de studenten gelijk starten. Studenten leren op individueel niveau en in eigen tempo.

  Studieprofielen op maat

  U kunt voor een klas of individuele student studieprofielen op maat aanmaken en toetsen klaarzetten. Een studieprofiel kan uit één of meerdere lesblokken bestaan. In een lesblok kunnen de verschillende vaardigheden gemixt worden. Lesblokken kunnen aan periodes worden gekoppeld, zodat de student ziet voor welke datum de onderdelen in een lesblok gemaakt moeten zijn.

 • Service en begeleiding

  Service en begeleiding

  Kiest u voor GPS, dan kiest u voor persoonlijke begeleiding en contact. Voor nieuwe gebruikers van GPS Taal en Rekenen bieden we gratis docententrainingen aan. Deze training is gericht op het werken met GPS op uw school en hoe GPS daarbij het beste kan worden ingezet.


  Bijeenkomsten en docententrainingen

  Ieder jaar organiseert uitgeverij Instruct bijeenkomsten voor gebruikers en nieuwe gebruikers. Tijdens deze interactieve bijeenkomsten  bespreken we nieuwe lesideeën, tips en trucs. U kunt al uw vragen stellen en bovendien ervaringen delen met collega’s.

  Helpdesk

  Voor uitgebreide informatie en al uw vragen over het werken met GPS 2.0 hebben wij een helpdesk. We helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen. Neemt u hiervoor contact op met Britt de Roos via telefoonnummer 0172 - 650983.

   


 • Bestelinformatie

  Bestelinformatie

  GPS Engels is te bestellen in de webshop of studenten kunnen eenvoudig en snel via iDeal bestellen op de website www.gps-taalenrekenen.nl. (Dit is voor studenten goedkoper dan via de boekhandel, daarnaast kunnen zij direct aan de slag!)

  Neem voor meer informatie contact met Marcel Osse op via 0612744649 of stuur een e-mail naar [email protected].
   

Waarom GPS Engels?

 • Overzichtelijke rapportages
 • 4 Niveaus A1, A2, B1 en B2
 • Online én werkboek met unieke oefeningen
 • Goedgekeurde / gevalideerde instellingsexamens
 • Persoonlijke leerprofielen
 • Dyslexie modus
 • Games om extra te oefenen
 • Docentmateriaal eenvoudig toe te voegen
 • en meer..

Online én boek

Sinds kort is er bij GPS ook een werkboek beschikbaar met leerstof en extra opdrachten naast de digitale omgeving. Dit biedt de docent de mogelijkheid om onder alle omstandigheden gebruik te maken van het lesmateriaal van GPS.

"Een prachtig werkboek met de vaardigheden op verschillende niveaus voor de studenten om extra te oefenen, erg handig en het zit goed in elkaar. De studenten zijn gretig om de oefeningen te maken, omdat die uitdagen.
Hans de Groot, docent Techniek College Rotterdam.Proefexemplaar
Neem hier een kijkje in een deel van het proefexemplaar van het werkboek. 
Of download het volledige proefexemplaar

Dit proefexemplaar heeft als bedoeling u een eerste indruk te geven vande manier waarop wij binnen GPS de lesstof aanbieden.Wij hebben voor deze eerste indruk een greep gedaan uit oefeningen opverschillende niveaus en verschillende vaardigheden.

Inkijkexemplaar aanvragen voor in de les? Vul dit formulier in, dan nemen we contact met u op om een werkboek naar u op te sturen. 
 


Bekijk de video

Proeflicentie

GPS kosteloos uitproberen? Vraag vrijblijvend een proeflicentie aan.

AANVRAGEN

Productinformatie

Download hier de volledige informatie, inclusief prijzen.

DOWNLOAD