#

Leren online samenwerken, speciaal voor docenten

Wil je leren online samen te werken? Docenten kunnen dit eenvoudig regelen via Microsoft Teams of de Google Applicaties. In het hele land zijn scholen hard bezig invulling te geven aan het online onderwijs. Daarom bieden wij onze modules uit ICT-updater voor het aanleren van het werken met bijvoorbeeld Microsoft Teams of Google applicaties, tijdelijk kosteloos aan.


Tips & tools

  • Stem één online ontmoetingsplek met elkaar af (zoals Office 365 of G-suite).
  • Via Microsoft Teams kun je in een online klaslokaal met je leerlingen samenwerken, leren en communiceren. Je kunt lesmateriaal online publiceren en online interactieve lessen geven. Microsoft Teams is voor alle onderwijsorganisaties in Nederland nu tijdelijk gratis te gebruiken.
  • Ook Google biedt mogelijkheden voor het werken op afstand. Zo kun je gebruik maken van Google Classroom om met leerlingen te communcieren.

Leren werken met Microsoft Teams of de Google Applicaties via ICT-updater? Instruct biedt docenten nu tijdelijk kosteloos toegang tot de volgende modules naar keuze:

Deze licenties zijn speciaal voor medewerkers en docenten. Vraag hier kosteloos licenties van modules naar keuze aan aan voor jouw school of stuur een mail naar Klaas op ‘t Land [email protected].


Direct starten?
Met deze tips ben je snel en direct opgestart:

  1. Vraag hier licenties aan en geef een inschatting van de aantallen.
  2. Onze adviseur neemt contact op om je account in te richten.
  3. Aan de slag! Je kunt direct kosteloos aan de slag.
  4. Vragen? Onze adviseurs zijn goed bereikbaar via de telefoon, per mail of via een webinar.

Onderwijs op afstand

Meer weten over onderwijs op afstand? Lees hier verder. 

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.