11 april 2024

DIGIT Academy

Locatie: Onderwijs Experience Center, Utrecht
Tijd: 11.00
#

De DIGIT Academy is voor alle onderwijsprofessionals uit het basis- en het voortgezet onderwijs met interesse in Digitale Geletterdheid en digitale vaardigheden in brede zin. Deze inspirerende dag op 11 april 2024 bestaat altijd uit 3 elementen: interactieve workshops, kennisdeling en nascholing door interessante sprekers & experts. We sluiten de dag altijd af met ontspanning en humor in de vorm van een giller van een eindshow.

Kortom, een dag die je niet wil missen. En… je hoeft geen gebruik te maken van je professionaliseringsbudget, want deelname is helemaal gratis!

Dit kun je verwachten:

  • Interactieve workshops door experts uit jouw vakgebied;
  • Lezingen door interessante sprekers;
  • Methodepresentaties door de INNOVATORS;
  • Kennisdeling met vakgenoten;
  • De Academy is geheel verzorgd, dus je lunchpakket en borrelplank mag je thuis laten;

Voor wie?
Door het brede karakter is de INNOVATORS Academy interessant voor alle onderwijsprofessionals, maar in het bijzonder voor docenten:

ICT / Digitale geletterdheid;
Informatica

Wanneer?
Donderdag 11 april 2024

Waar?
Dyade Visma Onderwijs Experience Center

Bereikbaarheid
Adres: Reykjavikstraat 1, 3543 KB Utrecht. Parkeren kan bij Parkeergarage Leidsche Rijn Centrum op 5 minuten loopafstand. Je krijgt na afloop van de Academy van uitrijkaart. Kom je met het OV, dan ligt treinstation Utrecht Leidsche Rijn op 3 minuten loopafstand.

Meld je nu alvast aan!
We weten weliswaar nog niet precies hoe het programma eruit zal zien, maar we snappen ook dat je niet kan wachten om je aan te melden. Dus we hebben een voor-aanmeldformulier. Zo ben je in ieder geval verzekerd van een plekje!

Klik hier om je aan te melden!

 

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.