#

Gepland onderhoud leermiddelenketen op 5 en 6 juli

Van vrijdagmiddag 5 juli 16:00 uur tot zaterdagmorgen 6 juli 08:00 uur hebben docenten en leerlingen geen toegang tot hun digitaal leermateriaal via de leermiddelenketen. Dit vanwege landelijk onderhoud in de leermiddelenketen.

Het onderhoud is noodzakelijk ter voorbereiding op een vlekkeloze start van schooljaar 2019 – 2020. Contactpersonen binnen scholen worden hierover geïnformeerd door hun leveranciers. De elektronische leeromgeving (ELO) of het schoolportaal dat de leermiddelen ontsluit kan tijdelijk geen toegang bieden tot een groot deel van het digitale leermateriaal. Andere functionaliteiten in de ELO of het schoolportaal blijven wel toegankelijk, bijvoorbeeld roosters en cijfers.

Datum en tijdstip voor het onderhoud zijn bepaald in afstemming met alle partijen binnen Programma Start Schooljaar. Om de overlast zo veel mogelijk te beperken is gekozen voor een tijdvenster waarin het gebruik van digitaal leermateriaal altijd bijzonder laag is. Bij de keuze voor de datum is rekening gehouden met de beschikbaarheid van scholen voor eventueel her-testen vóórdat scholen sluiten voor de zomervakantie.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.