#

Ontwikkeling DIGIT-po; nieuwe modules én prijsstructuur

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met de ontwikkeling en het verder vormgeven van de methode DIGIT-po, digitale geletterdheid voor het basisonderwijs. Door pilots uit te voeren op diverse basisscholen en feedback uit het veld te verzamelen hebben wij de methode weten te verbeteren en aan te passen waar nodig. Dit is natuurlijk een doorlopend proces, maar we zijn erg trots op het resultaat!

Positief en constructief

De eerste feedback van leerkrachten die die pilots met DIGIT-po hebben gedaan en het lesmateriaal hebben getest zijn zeer positief. We hebben niet alleen feedback ontvangen op basis van de leeromgeving, maar ook op basis van de prijsopbouw.

Reactie van een leerkracht:

Ik word hier erg blij van, ik kan direct aan de slag. Dit is niet zelf te maken, goed en bruikbaar materiaal.

Eenvoudige prijsstructuur

Een ontwikkeling naar aanleiding van de feedback is om een eenvoudige prijsstructuur te hanteren voor DIGIT-po. Een leerling krijgt toegang door middel van een licentie. Licenties kunnen door de school besteld worden. Een licentie op een complete DIGIT-po methode met 1 jaar toegang is € 6,95 per leerling. De licentie voor de leerkracht is inclusief. Bekijk het productoverzicht voor meer informatie.

Ben je leerkracht in het basisonderwijs en overweeg je volgend schooljaar digitale geletterdheid te geven? Vraag hier kosteloos een proeflicentie aan of online presentatie van DIGIT-po en ontdek de voordelen.

Ontwikkeling DIGIT-po modules volledig op schema

Tekstverwerken, Mediawijsheid, de Micro:bit en Presenteren staan reeds online. Voor de start van het schooljaar 2020-2021 zullen er nog veel meer modules gereed staan in de omgeving van DIGIT-po. Bekijk onderstaande afbeelding voor een compleet overzicht van alle modules waarmee je in augustus 2020 aan de slag kunt met je leerlingen.

Mogelijk vind je de volgende artikelen interessant:


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Twitter.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.