Informatica Inspiratiedag

Inspiratiedag 2022

De Inspiratiedag 2024 vindt plaats op 10 april in het Dyade Visma Onderwijs Experience Center. Het OEC ligt langs de A2 en vlakbij NS station Utrecht Leidsche Rijn.

Vanaf 14:30 uur verzorgen we een informatief en boeiend programma voor alle docenten informatica (dus niet alleen voor klanten van Fundament Informatica). In 2023 hadden we de keynote “AI in het onderwijs: kansen en risico’s” welke werd verzorgd door Esther van der Stappen, lector Digitale Didactiek bij Avans Hogeschool. Het programma voor 2024 volgt.

Vast programma onderdeel is de uitreiking van de 3i Award

Deelnamekosten zijn € 59,-.

Aanmelden

Globaal programma

Inloop met koffie en thee

Vanaf 14:00 uur is de inloop in het OEC in Utrecht. Je wordt ontvangen met koffie en thee. Om 14:30 uur is de opening van het programma. Daarna volgt een keynote.

Bijpraten, inspiratie opdoen en stemmen

In de daaropvolgende pauze lopen de bezoekers rond om de projecten van de voor de 3i Award genomineerde leerlingen te bekijken. Het is erg leuk om te zien waartoe leerlingen in staat zijn met hun profielwerkstuk. Nog leuker is het wanneer jouw leerlingen genomineerd zijn. Je brengt je stem uit voor de publieksprijs. En daarnaast is er natuurlijk gelegenheid om bij te praten en ervaringen uit te wisselen met collega informatica docenten.

 

Workshoprondes

Vervolgens zijn er twee keuzeworkshoprondes. Tussen de workshoprondes door is er weer een pauze.

Uitreiking 3i Award

Na de tweede workshopronde volgde de 11e uitreiking van de 3i Award.

We sluiten af met een buffet.

Terugblik Inspiratiedag

De Inspiratiedagen worden doorgaans vastgelegd door Frans Peeters.

Klik hier voor de foto’s van:

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.