Inspiratiedag digitale geletterdheid & informatica

Op 15 april 2020 zou de jaarlijkse Inspiratiedag voor het voortgezet onderwijs plaatsvinden bij Inn Style in Maarssen (bij Utrecht). Helaas kan de Inspiratiedag op die datum niet doorgaan vanwege het Coronavirus. We beraden ons op een nieuwe datum.

Op deze dag verzorgen we van 14:30 tot 19:30 uur een boeiend programma voor docenten digitale geletterdheid (onderbouw) en informatica (bovenbouw). Het doel is verbinden en wederzijds inspireren.

Hierbij een link naar het programma. In ieder geval bevat dit ook de prijsuitreiking van de 3i Award.   Meld je hier aan.

Gebruikers van DIGIT-vo en/of Fundament Informatica betalen € 49,50 voor deelname. Voor niet-klanten zijn de kosten € 75,-. Deelnemers ontvangen een certificaat.

meld je aan
Inspiratiedag vo uitgesteld

Ochtendprogramma SLO - i&i

Voorafgaand aan de Inspiratiedag vo biedt SLO – i&i drie workshops aan over de volgende keuzethema’s uit het nieuwe examenprogramma.

De workshops worden parallel gegeven van 10:30 tot 14:00 uur, inclusief lunch. Tijdens de workshop krijg je een introductie in het keuzethema en het bijbehorende lesmateriaal dat daarvoor is ontwikkeld. Na afloop heb je inzicht in de inhoud van het keuzethema en weet je hoe je je verder kunt voorbereiden.

Kosten voor deelname aan een workshop is 45 euro, deze worden apart gefactureerd. De locatie is tevens Inn Style in Maarssen.

 

lees meer inschrijven
martin bruggink

Terugblik Inspiratiedag 2019

De Inspiratiedag 2019 is vastgelegd door Frans Peeters. Hij heeft er een mooi verslag van gemaakt. Klik hier voor alle foto’s. 

Ad Heesels maakte de video.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.