Terugblik Inspiratiedag 2021

De Inspiratiedag 2021 is vastgelegd door Frans Peeters. Klik hier voor alle foto’s. 

Het persbericht lees je hier.

Ad Heesels maakte de video.

VO Inspiratiedag

Op 13 oktober 2021 vond de jaarlijkse Inspiratiedag Digitale geletterdheid en Informatica voor het voortgezet onderwijs plaats. We ontmoetten elkaar bij Inn Style in Maarssen (bij Utrecht).

Vanaf 14:30 uur was er een boeiend programma voor docenten digitale geletterdheid en docenten informatica.

Keynote spreker was Ivo Jansch, medeoprichter van Egeniq.com, een Nederlands bedrijf dat slimme apps ontwikkelt. Ivo was als architect betrokken bij de CoronaMelder en de CoronaCheck-app (het Coronapaspoort). Er waren keuzeworkshops over hoe software ontwikkeling aan het veranderen is, over MongoDB in het keuzethema Databases, over Toetsing van Grondslagen en Programmeren en er is een Meet & Greet met onze keynote spreker. Daarnaast kon je actief aan de slag met de Micro:bit, was er een workshop over mediawijsheid, een Mircosoft Teams training en een presentatie van het KNVI, de Koninklijke Nederlandse Vereniging van Informatieprofessionals.

Klik hier voor het volledige programma inclusief toelichting op de workshops.

Gebruikers van DIGIT-vo en/of Fundament Informatica betalen € 49,50 voor deelname. Voor niet-klanten zijn de kosten € 75,-. Deelnemers ontvingen een certificaat. Om toegang te kunnen krijgen tot het evenement, heb je volgens de regels van het RIVM een geldig coronatoegangsbewijs (in de CoronaCheck app of geprint) nodig.

Ga naar de terugblik
VO Inspiratiedag digitale geletterdheid en informatica bezoekers

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.