Inspiratiedag informatica

Op 13 oktober 2021 vindt de jaarlijkse Informatica Inspiratiedag voor het voortgezet onderwijs plaats. We hopen dat we elkaar fysiek kunnen ontmoeten bij Inn Style in Maarssen (bij Utrecht).

We verzorgen vanaf 14:30 een boeiend programma voor docenten informatica.

Keynote spreker is Ivo Jansch, medeoprichter van Egeniq.com, een Nederlands bedrijf dat slimme apps ontwikkelt. Ivo was als architect betrokken bij de CoronaMelder. Er zijn keuzeworkshops over hoe software ontwikkeling aan het veranderen is, over MongoDB in het keuzethema Databases, over Toetsing van Grondslagen en Programmeren en er is een Meet & Greet met onze keynote spreker. Klik hier voor het volledige programma inclusief toelichting op de workshops.

Gebruikers van Fundament Informatica betalen € 49,50 voor deelname. Voor niet-klanten zijn de kosten € 75,-. (De kosten worden alleen in rekening gebracht als de bijeenkomst op locatie kan plaatsvinden.) Deelnemers ontvangen een certificaat.

meld je aan

Terugblik Inspiratiedag 2019

De Inspiratiedag 2019 is vastgelegd door Frans Peeters. Hij heeft er een mooi verslag van gemaakt. Klik hier voor alle foto’s. 

Ad Heesels maakte de video.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.