Licenties aanvragen voor online methode

In het hele land zijn scholen hard bezig om uit te zoeken hoe ze invulling kunnen geven aan het online onderwijs. Daarom bieden wij onze digitale lesmethodes tijdelijk kosteloos aan. Met de online lesmethoden kunnen de leerlingen thuis direct aan de slag. Via deze pagina kunnen docenten kosteloos licenties aanvragen voor de online methoden voor het voortgezet onderwijs en het mbo. Ook kunnen docenten uit het po, vo en mbo licenties aanvragen voor modules uit ICT-Updater voor het samenwerken op afstand.

Kosteloos licenties aanvragen voor het voortgezet onderwijs

  • DIGIT-vo kosteloos licenties aanvragenDIGIT-vo, de methode voor digitale geletterdheid voor de onderbouw voor praktijkonderwijs, vmbo, havo en vwo. Je leert de leerlingen over basiskennis ICT, informatievaardigheden, mediawijsheid en computational thinking. Aan de slag? Stuur een e-mail naar [email protected] of vul dit formulier in om kosteloos licenties aan te vragen.

Kosteloos licenties aanvragen voor het mbo

  • DIGIT-mbo kosteloos licenties aanvragenDe portal DIGIT-mbo voor digitale vaardigheden, er zijn modules beschikbaar voor het leren werken met Word, Excel, PowerPoint, Microsoft Teams, Google Classroom, social media, digiveiligheid en meer. Vul dit formulier in of stuur een e-mail naar [email protected].

Kosteloos licenties aanvragen, speciaal voor docenten en leerkrachten uit po, vo en mbo

  • ICT-Updater voor het verbeteren van digitale vaardigheden docentenICT-updater, voor docenten po, vo en mbo. Modules voor Microsoft Teams, Google Classroom, Google Apps, Online samenwerken en meer. Vul dit formulier in. Of stuur een e-mail naar [email protected]. Geef in de e-mail graag aan om hoeveel licenties het ongeveer gaat en welke school het betreft.

Tip: Graag je mobiele telefoonnummer ook doorgeven voor bereikbaarheid, dan kunnen we je snel helpen.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.