#

Een wedstrijd voor mbo-studenten. De KDDV-Award 2020!

Instruct organiseert dit jaar de allereerste KDDV-Award! Een wedstrijd voor mbo-studenten waarin ze kans maken op de KDDV-Award én prijzengeld door het insturen van een video over het Keuzedeel Digitale Vaardigheden. Alleen de leukste en meest inspirerende video-inzendingen maken kans op prijs!

KDDV-Award

KDDV-Award wedstrijd

 

 

De KDDV-Award (Keuzedeel Digitale Vaardigheden Prijs) wordt dit jaar voor het allereerst georganiseerd. Alle studenten in het mbo kunnen deelnemen aan deze wedstrijd. Naast de titel “Winnaar KDDV-Award 2020” maakt de winnaar ook kans op € 200,-.

De top 3 finalisten ontvangen het volgende:

  • 1e plaats: Winnaar KDDV-Award 2020 + bol.com cadeaukaart t.w.v. € 200,-
  • 2e plaats: bol.com cadeaukaart t.w.v. € 100,-
  • 3e plaats: bol.com cadeaukaart t.w.v. € 50,

Stel je studenten op de hoogte van de KDDV-Award. Wie weet vallen zij in de prijzen!

Wat moeten studenten hiervoor doen?

Waarom heb jij gekozen voor het Keuzedeel Digitale Vaardigheden? Maak een inspirerende video en laat andere studenten weten waarom zij voor dit keuzedeel moeten kiezen. 

De student kan zowel individueel als in groepsverband deelnemen. Een groep mag bestaan uit maximaal drie mbo-studenten. Een student kan maximaal 1 inzending per individu of groep indienen. Inschrijven kan tot en met 15 oktober 2020.

De deadline voor het inzenden van de video is 1 november 2020, 00.00 uur. Ingezonden video’s worden door een jury beoordeeld. De jury selecteert en nomineert de beste inzendingen. Woensdag 18 november vindt de bekendmaking van de finalisten plaats.

Meld je studenten aan

De beste reden om mee te doen aan de KDDV-Award is het stimuleren van de creativiteit en digitale vaardigheid. Kunnen je studenten wel een uitdaging gebruiken? Laat ze meedoen aan deze wedstrijd en wie weet zitten de finalisten wel in jouw klas!

Aanmeldformulier KDDV-Award

Inzending video KDDV-Award

De spelregels voor deelname aan de KDDV-Award vind je op de wedstrijd-pagina. Of download hier het KDDV-Award wedstrijd document waarin ook de spelregels zijn opgenomen. Je kunt dit document gebruiken om intern door te sturen naar je studenten. Via dit document kunnen zij zich tevens aanmelden.


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Twitter.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.