#

Maak je eigen leerlijn in GPS

De methode GPS Taal en Rekenen biedt standaard een complete leerlijn aan volgens een bepaalde structuur, tegelijkertijd weet iedere docent dat er meerdere wegen zijn naar Rome. GPS biedt dan ook de mogelijkheid om je eigen leerlijn samen te stellen. Op dinsdag 16 maart om 15.30 uur bespreken we dit tijdens het webinar ‘Maak je eigen leerlijn in GPS’.

Webinar ‘Maak je eigen leerlijn in GPS’

Tijdens het webinar bespreken we de verschillende mogelijkheden die er zijn wanneer je als docent kiest voor het Samengesteld profiel binnen de methode GPS Taal en Rekenen. Het Samengesteld profiel geeft onder andere de mogelijkheid om voor een klas of per student, individuele studieprofielen op maat aan te maken en toetsen klaar te zetten. We bespreken uit welke lesblokken een Samengesteld profiel kan bestaan en hoe je dit over een volledig studiejaar verdeelt.

Een ander voorbeeld is het aanbieden van leerlijnen per niveau voorzien van beroepsgericht materiaal. In het Samengesteld profiel maak je dan gebruik van de mogelijkheid om generiek GPS materiaal aan te vullen met eigen beroepsgericht materiaal. Het spreekt voor zich dat de leerlijn hierdoor aantrekkelijker wordt voor de studenten.

Remedial teaching

Ook voor remedial teaching is gebruik van het Samengesteld Profiel aan te raden. Jij als docent hebt een goed beeld waarin de student nog bijgespijkerd moet worden en je stelt een leerlijn samen die zowel motiverend als uitdagend is. Hiermee komt de student met jouw hulp in combinatie met de door jou samengestelde leerlijn op niveau.

Meld je aan

Datum: Dinsdag 16 maart
Tijdstip: 15.30 uur

AANMELDEN


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Twitter.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.