Instruct Academy

Via de Instruct Academy bieden we webinars, 1-op-1 online instructieinstructiefilms en (online) bijeenkomsten aan. Het doel is om docenten wegwijs te maken in de leeromgeving en in de inhoud van de methoden.

Bijeenkomsten

Onze bijeenkomsten zijn inspirerend en leerzaam. De ontmoeting met vakgenoten staat centraal. Vaste elementen van een bijeenkomst: een interactief programma, actuele onderwerpen, delen van ervaringen en boeiende sprekers. Momenteel vinden bijeenkomsten alleen online plaats.

Hieronder zie je normaal gesproken waar we elkaar binnenkort kunnen ontmoeten.

Academy bijeenkomsten

Webinars Instruct

Instruct biedt verschillende webinars aan om kennis te maken en direct te kunnen opstarten met één van onze methodes.

Voor het mbo:

Voor het voortgezet onderwijs:

Speciaal voor docenten leren online samenwerken

  • ICT-updater, voor docenten po, vo en mbo. Modules voor Microsoft Teams, Google Classroom, Google Apps en meer.

Meld je hier aan voor één van de webinars en laat je inspireren

 

13-05-2020 | Workshop DIGIT: micro:bit

Op woensdag 13 mei, van 14.30 tot 16.30 uur, organiseren we een workshop micro:bit binnen het domein Computational thinking. De workshop zal online worden gegeven door Pauline Maas.

 

LEES MEER

02-06-2020 | Workshop DIGIT: Schakelingen en circuits

Op dinsdag 2 juni, van 13.30 tot 16.30 uur, organiseren we in Bodegraven een workshop Schakelingen en circuits. De workshop zal worden gegeven door Nienke Lurvink.

Schakelingen en circuits is onderdeel van het domein Computational thinking binnen de methode DIGIT-vo. Het project Schakelingen en circuits nodigt leerlingen uit om te spelen, te ontdekken én te leren.

Indien er geen fysieke bijeenkomst kan plaatsen vinden, verzorgen we kosteloos een online presentatie.

Deelname aan deze workshop bedraagt € 35,- Bij minder dan 10 deelnemers gaat de workshop niet door.

LEES MEER

Inspiratiedag vo

Jaarlijks organiseert Instruct een Inspiratiedag voor het voortgezet onderwijs. Deze dag is bestemd voor onderbouwdocenten digitale geletterdheid en voor docenten die informatica geven aan de bovenbouw. De datum was 15 april, maar door het Coronavirus wordt het evenement uitgesteld. Onder de link vind je het oorspronkelijke programma.

Vast onderdeel is de uitreiking van de 3i Award.

lees meer
Inspiratiedag vo uitgesteld

SLO Nascholing informatica

Je kunt je je inschrijven voor de eerste 4 nascholingscursussen van SLO over de keuzethema’s en bijbehorend lesmateriaal uit het nieuwe examenprogramma. Het gaat om cursussen van 2, 3 of 4 bijeenkomsten op vrijdagmiddag in Utrecht. De kosten zijn € 62,50 per bijeenkomst. Alle informatie is te vinden via deze link.

Vanuit Inf4all worden diverse inhoudelijke verdiepende cursussen geboden, zie: http://www.boswell-beta.nl/inf4all. Inf4all is er voor mensen die eerstegraads leraar willen worden in informatica, – én voor zittende docenten die zich in de examenonderwerpen willen verdiepen!

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.