Agenda bijeenkomsten

Onze bijeenkomsten zijn inspirerend en leerzaam. De ontmoeting met vakgenoten staat centraal. Vaste elementen van een bijeenkomst: een interactief programma, actuele onderwerpen, delen van ervaringen en boeiende sprekers.

Ook vind je ons regelmatig op onderwijsgerelateerde beurzen.

Hieronder zie je waar we elkaar binnenkort kunnen ontmoeten.

Academy bijeenkomsten

Regiobijeenkomsten DIGIT

Na de zomer worden er 6 regiobijeenkomsten georganiseerd. Deze regiobijeenkomsten hebben als doel om alle aanwezigen startklaar te maken. Een training is zeer aan te bevelen. Schrijf één van de dagen alvast in je agenda. Meer informatie volgt binnenkort.

  • Dinsdag 20 augustus in Boxtel
  • Donderdag 22 augustus in Bergen op Zoom
  • Dinsdag 27 augustus in Wolvega
  • Donderdag 29 augustus in Krommenie
  • Dinsdag 3 september in Nieuwegein
  • Donderdag 5 september in Delft

17-09-2019 | Toets-ICT MBO

Op dinsdag 17 september wordt er voor de MBO docenten een training georganiseerd. De training start om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur en zal plaatsvinden bij Instruct in Bodegraven. Ga je dit schooljaar voor het eerst aan de slag met de Portal Toets-ICT of kun je wel een opfriscursus gebruiken, meld je dan aan voor de training. Na drie uurtjes ga je weer volledig op de hoogte van alle mogelijkheden naar huis!
Meld je aan via de knop hiernaast!

02-10-2019 | 3i Workshop

Op woensdag 2 oktober, van 13:30 tot 16:30 uur, organiseren we de eerste informatica workshop van het nieuwe schooljaar. Later meer hierover.

Logo Fundament

28-11-2019 | 3i Workshop

Op donderdag 28 november organiseren we weer een informatica workshop. Later meer hierover.

Logo Fundament

05-02-2020 | 3i Workshop

Op woensdag 5 februari hebben we een 3i Workshop gepland staan. Later meer hierover.

Logo Fundament

12-03-2020 | 3i Workshop

Op donderdag 12 maart organiseren we weer een informatica workshop. Later meer hierover.

Logo Fundament

SLO Nascholing informatica

Vanaf nu kun je je inschrijven voor de eerste 4 nascholingscursussen van SLO over de keuzethema’s en bijbehorend lesmateriaal uit het nieuwe examenprogramma. Het gaat om cursussen van 2, 3 of 4 bijeenkomsten op vrijdagmiddag in Utrecht. De kosten zijn € 62,50 per bijeenkomst. Alle informatie is te vinden via deze link.

Vanuit Inf4all worden diverse inhoudelijke verdiepende cursussen geboden, zie: http://www.boswell-beta.nl/inf4all. Inf4all is er voor mensen die eerstegraads leraar willen worden in informatica, – én voor zittende docenten die zich in de examenonderwerpen willen verdiepen!

Op aanvraag: Workshop Digitale geletterdheid

Ben je met jouw school op zoek naar advies over Digitale geletterdheid of wil je docenten enthousiasmeren of trainen voor één of meerdere onderdelen binnen Digitale geletterdheid? Dat kan!

Mediawijsheid

Er is aanbod van diverse workshops en trainingen op het gebied van Mediawijsheid verzorgd door Social Media Wijs. Social Media Wijs geeft voorlichting en training op het gebied van mediawijsheid en digitale vaardigheden in het onderwijs. Wij zorgen ervoor dat leraren en leerlingen de kennis, mentaliteit en vaardigheden hebben om veilig en doelgericht gebruik te maken van internet en sociale media.

Op aanvraag: Workshop 21st century skills

Dieter Möckelman inspireert als veelgevraagd gespreksleider met diverse presentaties over onderwijs in de 21e eeuw. Met de kennis die hij heeft opgedaan in 20 jaar onderwijs met ICT weet hij vele luisteraars te boeien. Wat betekent het voor het onderwijs als we weer wat moeten doen met de 21ste century skills, waarom is dat überhaupt van belang?  In het bijzonder de digitale geletterdheid. Robotisering, Virtual Reality, 3d Printing, allemaal innovaties. Innovatie is niet nieuws. We kijken terug en vooruit en staan met beide benen in het nu.

 

]

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.