Instruct Academy

Via de Instruct Academy bieden we online meetings, 1-op-1 online instructie, instructiefilms en (online) bijeenkomsten aan. Het doel is om docenten wegwijs te maken in de leeromgeving en in de inhoud van de methoden.

Bijeenkomsten

Onze bijeenkomsten zijn inspirerend en leerzaam. De ontmoeting met vakgenoten staat centraal. Vaste elementen van een bijeenkomst: een interactief programma, actuele onderwerpen, delen van ervaringen en boeiende sprekers. Momenteel vinden bijeenkomsten alleen online plaats. Zie online docententrainingen en overige meetings.

Academy bijeenkomsten

Mbo conferentie | Leren op afstand

Donderdag op 11 februari, van 14:00 tot 16:00 uur, organiseert Instruct een online conferentie voor het middelbaar beroepsonderwijs. Deze middag is bestemd voor docenten, teamleiders, ict-coördinatoren en managers werkzaam in het mbo die graag meer willen weten over komende ontwikkelingen en recente vernieuwingen in het onderwijs.
Laat je informeren en inspireren over diverse onderwerpen rondom het thema Leren op afstand. Je kunt je tevens verdiepen in de mogelijkheden die de digitale lesmethoden, ontwikkeld door Instruct, het mbo bieden.

PROGRAMMA

Inspiratiedag vo 2021

Jaarlijks organiseert Instruct een Inspiratiedag voor het voortgezet onderwijs. Deze dag is bestemd voor onderbouwdocenten digitale geletterdheid en voor docenten die informatica geven aan de bovenbouw. Vast onderdeel is de uitreiking van de 3i Award.

In 2020 kon dit evenement niet plaatsvinden vanwege het Coronavirus. Op 21 april 2021 hopen we weer bij elkaar te kunnen en mogen komen.

 

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.