Instruct Academy

Via de Instruct Academy bieden we online meetings, 1-op-1 online instructie, instructiefilms en (online) bijeenkomsten aan. Het doel is om docenten wegwijs te maken in de leeromgeving en in de inhoud van de methoden.

Bijeenkomsten

Onze bijeenkomsten zijn inspirerend en leerzaam. De ontmoeting met vakgenoten staat centraal. Vaste elementen van een bijeenkomst: een interactief programma, actuele onderwerpen, delen van ervaringen en boeiende sprekers. Momenteel vinden bijeenkomsten alleen online plaats. Zie online docententrainingen en overige meetings.

 

Academy bijeenkomsten

25 november | Online conferentie Digitale Geletterdheid

De online conferentie Digitale Geletterdheid is voor docenten werkzaam in het basisonderwijs of het voortgezet onderwijs die meer willen weten over digitale geletterdheid en de implementatie ervan. Tijdens de conferentie gaan we het hebben over 21e-eeuwse vaardigheden en de mogelijkheden die de methode DIGIT docenten biedt.

Noteer de datum alvast in je agenda en meld je aan!

Lees meer

Inspiratiedag vo 2021

Jaarlijks organiseert Instruct een Inspiratiedag voor het voortgezet onderwijs. Deze dag is bestemd voor onderbouwdocenten digitale geletterdheid en voor docenten die informatica geven aan de bovenbouw. Vast onderdeel is de uitreiking van de 3i Award.

In 2020 kon dit evenement niet plaatsvinden vanwege het Coronavirus. Op 21 april 2021 hopen we weer bij elkaar te kunnen en mogen komen.

 

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.