Instruct Academy

Via de Instruct Academy bieden we online meetings, 1-op-1 online instructie, instructiefilms en (online) bijeenkomsten aan. Het doel is om docenten wegwijs te maken in de leeromgeving en in de inhoud van de methoden.

Bijeenkomsten

Onze bijeenkomsten zijn inspirerend en leerzaam. De ontmoeting met vakgenoten staat centraal. Vaste elementen van een bijeenkomst: een interactief programma, actuele onderwerpen, delen van ervaringen en boeiende sprekers. Zie online docententrainingen en overige meetings.

Academy bijeenkomsten

PO Conferentie | Spelenderwijs mediawijs

Wegens succes herhaald!

Woensdagmiddag 19 januari 2022 organiseren wij wederom de online PO conferentie voor het primair onderwijs. Heb je afgelopen editie gemist? Dan is nu je kans om aan te sluiten.

De PO conferentie is dé online plek voor leerkrachten, ict-coördinatoren en bestuurders in het basisonderwijs die graag nieuwe kennis willen opdoen betreft ontwikkelingen in onderwijsland en actuele digitale lesmethoden. Kom jij ook??

VO Conferentie | Blended learning

Wegens succes herhaald!

Woensdagmiddag 9 februari organiseren wij wederom een online conferentie voor het voortgezet onderwijs.

De VO conferentie is dé online plek voor docenten, teamleiders, ict-coördinatoren en managers in het vo die graag nieuwe kennis willen opdoen betreft ontwikkelingen in onderwijsland en digitale lesmethoden. Meld je aan!

MBO conferentie | Bij de les blijven

Wegens succes herhaald!

Donderdagmiddag 17 februari organiseren wij wederom een online conferentie voor het middelbaar beroepsonderwijs.

De MBO conferentie is dé online plek voor docenten, teamleiders, ict-coördinatoren en managers in het mbo die graag nieuwe kennis willen opdoen betreft ontwikkelingen in onderwijsland en actuele digitale lesmethoden. Ben jij erbij!?

 

Planet Robot

Op woensdag 30 maart 2022 zal de eerste editie van Planet Robot plaatsvinden op Marinewerf Willemsoord in Den Helder. Planet Robot is een gratis tech-event voor het onderwijs met focus op robotica. 

Welk team mag zich de eerste Planet Robot kampioen noemen? De opdracht luidt als volgt: ontwerp, programmeer en bouw in teamverband één of meerdere robots en ga de strijd aan met andere scholen op Planet Robot.

Ga jij de strijd aan met jouw school, klas of team!?

Instruct Informatica inspiratiedag

Op woensdag 11 mei organiseert Instruct de Informatica Inspiratiedag met de uitreiking van de 3i Award.

Instruct Informatica Inspiratiedag

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.