Instruct Academy

Via de Instruct Academy bieden we online meetings, 1-op-1 online instructie, instructiefilms en (online) bijeenkomsten aan. Het doel is om docenten wegwijs te maken in de leeromgeving en in de inhoud van de methoden.

Bijeenkomsten

Onze bijeenkomsten zijn inspirerend en leerzaam. De ontmoeting met vakgenoten staat centraal. Vaste elementen van een bijeenkomst: een interactief programma, actuele onderwerpen, delen van ervaringen en boeiende sprekers. Zie online docententrainingen en overige meetings.

Academy bijeenkomsten

Inspiratiedag vo 2021

Jaarlijks organiseert Instruct een Inspiratiedag voor het voortgezet onderwijs. Deze dag is bestemd voor docenten die informatica geven aan de bovenbouw. Op 13 oktober 2021 mogen we weer bij elkaar komen.

Neem deel aan een boeiend middagprogramma met interessante sprekers waaronder Ivo Jansch, architect van de Coronamelder en Linda Vonhof, oprichter Social Media Wijs. Bekijk hier het volledige programma.

Planet Robot

Op woensdag 30 maart 2022 zal de eerste editie van Planet Robot plaatsvinden op Marinewerf Willemsoord in Den Helder. Planet Robot is een gratis tech-event voor het onderwijs met focus op robotica. 

Welk team mag zich de eerste Planet Robot kampioen noemen? De opdracht luidt als volgt: ontwerp, programmeer en bouw in teamverband één of meerdere robots en ga de strijd aan met andere scholen op Planet Robot.

Ga jij de strijd aan met jouw school, klas of team!?

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.