Instruct Academy

Via de Instruct Academy bieden we online meetings, 1-op-1 online instructie, instructiefilms en (online) bijeenkomsten aan. Het doel is om docenten wegwijs te maken in de leeromgeving en in de inhoud van de methoden.

Bijeenkomsten

Onze bijeenkomsten zijn inspirerend en leerzaam. De ontmoeting met vakgenoten staat centraal. Vaste elementen van een bijeenkomst: een interactief programma, actuele onderwerpen, delen van ervaringen en boeiende sprekers. Momenteel vinden bijeenkomsten alleen online plaats. Zie online docententrainingen en overige meetings.

Academy bijeenkomsten

VO Conferentie 'Blended learning'

Op 12 mei vindt het online event voor onderwijsprofessionals in het voortgezet onderwijs plaats. De VO Conferentie ‘Blended learning’ is de plek voor docenten, teamleiders en ICT-coördinatoren die graag meer willen weten over komende ontwikkelingen en vernieuwingen in onderwijsland. De VO Conferentie wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met VO-Digitaal.

PO Conferentie 'De skills van de toekomst'

Op woensdagmiddag 19 mei vindt de PO Conferentie plaats. Deze online middag staat in het teken van ‘de skills van de toekomst’. Samen met ervaringsdeskundigen verzorgen wij in samenwerking met VO-Digitaal een divers programma voor iedereen die inspiratie en tips kan gebruiken omtrent 21e-eeuwse vaardigheden en digitale lesmethoden.

Inspiratiedag vo 2021

Jaarlijks organiseert Instruct een Inspiratiedag voor het voortgezet onderwijs. Deze dag is bestemd voor docenten die informatica geven aan de bovenbouw.

In 2020 kon dit evenement niet plaatsvinden vanwege het Coronavirus. Op 9 juni 2021 hopen we weer bij elkaar te kunnen en mogen komen.

 

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.