3i workshop nieuw examenprogramma 2019 Fundament informatica

Agenda bijeenkomsten

Onze bijeenkomsten zijn inspirerend en leerzaam. De ontmoeting met vakgenoten staat centraal. Vaste elementen van een bijeenkomst: een interactief programma, actuele onderwerpen, delen van ervaringen en boeiende sprekers.

Ook vind je ons regelmatig op onderwijsgerelateerde beurzen.

Hieronder zie je waar we elkaar binnenkort kunnen ontmoeten.

03-06-2019 | Trainingsdag

Docent informatica? Meld je dan aan voor een gratis scholing.

@CiscoNederland en SLO geven een trainingsdag rondom het nieuwe examenprogramma informatica. Cisco laat zien welke bedrijfsmatige activiteiten direct met het nieuwe examenprogramma te maken hebben. Ook presenteren teams waaronder Instruct/Fundament hoe ver zij zijn met het materiaal. In twee workshops tonen wij onze uitwerking van en visie op het examenprogramma.

Lees meer over het nieuwe examenprogramma

17-06-2019 | 3i Workshop

Op maandag 17 juni 2019 organiseren we de workshop Grondslagen II onderdeel uit het examenprogramma Informatica 2019. Let op, dit is een herhaling van de workshop die 12 december heeft plaatsgevonden. Speciaal voor degenen die die workshop gemist hebben.

In deze workshop, van 13:30 tot 16:30 uur in Amersfoort, leer je alles over eindige automaten en grammatica’s.

Lees meer over deze workshop

20-06-2019 | Bijeenkomst "Docent informatica worden?"

Het halen van een eerstegraadsbevoegdheid informatica blijkt in de praktijk voor lesgevende docenten een lastig of onmogelijk traject. Misschien zou je het wel interessant vinden om het vak informatica te gaan geven, naast het vak waar je nu voor bevoegd bent. Wij denken dat het goed mogelijk is om informatica te geven zonder eerst die bevoegdheid te halen en we willen daarbij helpen.

Op donderdag 20 juni van 16:00 tot 19:30 uur organiseren wij in Bodegraven de informatiebijeenkomst “Docent informatica worden?”.

Lees meer over deze bijeenkomst

Regiobijeenkomsten DIGIT

Na de zomer worden er 6 regiobijeenkomsten georganiseerd. Deze regiobijeenkomsten hebben als doel om alle aanwezigen startklaar te maken. Een training is zeer aan te bevelen. Schrijf één van de dagen alvast in je agenda. Meer informatie volgt binnenkort.

  • Dinsdag 20 augustus in Boxtel
  • Donderdag 22 augustus in Bergen op Zoom
  • Dinsdag 27 augustus in Wolvega
  • Donderdag 29 augustus in Krommenie
  • Dinsdag 3 september in Nieuwegein
  • Donderdag 5 september in Delft

02-10-2019 | 3i Workshop

Op woensdag 2 oktober, van 13:30 tot 16:30 uur, organiseren we de eerste informatica workshop van het nieuwe schooljaar. Later meer hierover.

Logo Fundament

28-11-2019 | 3i Workshop

Op donderdag 28 november organiseren we weer een informatica workshop. Later meer hierover.

Logo Fundament

05-02-2020 | 3i Workshop

Op woensdag 5 februari hebben we een 3i Workshop gepland staan. Later meer hierover.

Logo Fundament

12-03-2020 | 3i Workshop

Op donderdag 12 maart organiseren we weer een informatica workshop. Later meer hierover.

Logo Fundament

Op aanvraag: Workshop Digitale geletterdheid

Ben je met jouw school op zoek naar advies over Digitale geletterdheid of wil je docenten enthousiasmeren of trainen voor één of meerdere onderdelen binnen Digitale geletterdheid? Dat kan!

Mediawijsheid

Er is aanbod van diverse workshops en trainingen op het gebied van Mediawijsheid verzorgd door Social Media Wijs. Social Media Wijs geeft voorlichting en training op het gebied van mediawijsheid en digitale vaardigheden in het onderwijs. Wij zorgen ervoor dat leraren en leerlingen de kennis, mentaliteit en vaardigheden hebben om veilig en doelgericht gebruik te maken van internet en sociale media.

Op aanvraag: Workshop 21st century skills

Dieter Möckelman inspireert als veelgevraagd gespreksleider met diverse presentaties over onderwijs in de 21e eeuw. Met de kennis die hij heeft opgedaan in 20 jaar onderwijs met ICT weet hij vele luisteraars te boeien. Wat betekent het voor het onderwijs als we weer wat moeten doen met de 21ste century skills, waarom is dat überhaupt van belang?  In het bijzonder de digitale geletterdheid. Robotisering, Virtual Reality, 3d Printing, allemaal innovaties. Innovatie is niet nieuws. We kijken terug en vooruit en staan met beide benen in het nu.

 

]

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.