Instruct Academy

Via de Instruct Academy bieden we webinars, 1-op-1 online instructieinstructiefilms en bijeenkomsten aan. Het doel is om docenten wegwijs te maken in de leeromgeving en in de inhoud van de methode. Ze zijn onderdeel van het abonnement, voor een klant zijn er geen kosten aan verbonden.

Bijeenkomsten

Onze bijeenkomsten zijn inspirerend en leerzaam. De ontmoeting met vakgenoten staat centraal. Vaste elementen van een bijeenkomst: een interactief programma, actuele onderwerpen, delen van ervaringen en boeiende sprekers.

Ook vind je ons regelmatig op onderwijsgerelateerde beurzen.

Hieronder zie je waar we elkaar binnenkort kunnen ontmoeten.

Academy bijeenkomsten

03-10-2019 | 3i Workshop over domein A

Op donderdag 3 oktober, van 13:30 tot 16:30 uur, organiseren we in Bodegraven een informaticaworkshop over domein A.

Domein A in ons lesmateriaal bevat een aantal kerndomein-overstijgende modules en projecten. Tijdens deze workshop krijg je eerst algemene informatie over deze leuke en nieuwe projecten. Vervolgens ga je zelf aan de slag met een opdracht Webapps maken. Lees meer over deze workshop.

Voor deelname aan deze nascholingsworkshop brengen we € 35,- in rekening. Bij minder dan 10 deelnemers zal de workshop niet doorgaan.

Lees meer

31-10-2019 | Docent informatica worden?

Het halen van een eerstegraadsbevoegdheid informatica blijkt in de praktijk voor lesgevende docenten een bijna onmogelijk traject. Wij denken dat het goed mogelijk is om informatica te geven zonder eerst die bevoegdheid voor informatica te hoeven halen en we willen daarbij helpen. Wij organiseren op donderdag 31 oktober tussen 16:00 en 19:30 uur een informatiebijeenkomst in Bodegraven. Deze bijeenkomst is bestemd voor eerstegraads docenten die overwegen (ook) informatica te gaan geven en voor teamleiders die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden.

Dit is een herhaling van de informatiebijeenkomst die in juni geweest is. Voor de deelnemer zijn er geen kosten aan verbonden.

28-11-2019 | 3i Workshop

Op donderdag 28 november organiseren we weer een informatica workshop. Onderwerp van deze workshop wordt binnenkort bepaald op basis van interesse.

Je kunt je voorkeur doorgeven via [email protected].

Voor deelname aan deze nascholingsworkshop brengen we € 35,- in rekening. Bij minder dan 10 deelnemers zal de workshop niet doorgaan.

Logo Fundament

05-02-2020 | 3i Workshop

Op woensdag 5 februari hebben we een 3i Workshop gepland staan. Onderwerp van deze workshop wordt binnenkort bepaald op basis van interesse.

Je kunt je voorkeur doorgeven via [email protected].

Voor deelname aan deze nascholingsworkshop brengen we € 35,- in rekening. Bij minder dan 10 deelnemers zal de workshop niet doorgaan.

Logo Fundament

12-03-2020 | 3i Workshop

Op donderdag 12 maart organiseren we weer een informatica workshop. Onderwerp van deze workshop wordt binnenkort bepaald op basis van interesse.

Je kunt je voorkeur doorgeven via [email protected].

Voor deelname aan deze nascholingsworkshop brengen we € 35,- in rekening. Bij minder dan 10 deelnemers zal de workshop niet doorgaan.

Logo Fundament

15-04-2020 | Inspiratiedag vo

Op woensdag 15 april 2020 organiseert Instruct de jaarlijkse Inspiratiedag voor het voortgezet onderwijs. Deze dag is bestemd voor onderbouwdocenten digitale geletterdheid en voor docenten die informatica geven aan de bovenbouw. Reserveer deze datum alvast in je agenda.

Vast onderdeel is de uitreiking van de 3i Award. Verdere invulling van het programma volgt.

 

logo van de methode Fundament Informatica

SLO Nascholing informatica

Je kunt je je inschrijven voor de eerste 4 nascholingscursussen van SLO over de keuzethema’s en bijbehorend lesmateriaal uit het nieuwe examenprogramma. Het gaat om cursussen van 2, 3 of 4 bijeenkomsten op vrijdagmiddag in Utrecht. De kosten zijn € 62,50 per bijeenkomst. Alle informatie is te vinden via deze link.

Vanuit Inf4all worden diverse inhoudelijke verdiepende cursussen geboden, zie: http://www.boswell-beta.nl/inf4all. Inf4all is er voor mensen die eerstegraads leraar willen worden in informatica, – én voor zittende docenten die zich in de examenonderwerpen willen verdiepen!

Op aanvraag: Workshop Digitale geletterdheid

Ben je met jouw school op zoek naar advies over Digitale geletterdheid of wil je docenten enthousiasmeren of trainen voor één of meerdere onderdelen binnen Digitale geletterdheid? Dat kan!

Mediawijsheid

Er is aanbod van diverse workshops en trainingen op het gebied van Mediawijsheid verzorgd door Social Media Wijs. Social Media Wijs geeft voorlichting en training op het gebied van mediawijsheid en digitale vaardigheden in het onderwijs. Wij zorgen ervoor dat leraren en leerlingen de kennis, mentaliteit en vaardigheden hebben om veilig en doelgericht gebruik te maken van internet en sociale media.

Op aanvraag: Workshop 21st century skills

Dieter Möckelman inspireert als veelgevraagd gespreksleider met diverse presentaties over onderwijs in de 21e eeuw. Met de kennis die hij heeft opgedaan in 20 jaar onderwijs met ICT weet hij vele luisteraars te boeien. Wat betekent het voor het onderwijs als we weer wat moeten doen met de 21ste century skills, waarom is dat überhaupt van belang?  In het bijzonder de digitale geletterdheid. Robotisering, Virtual Reality, 3d Printing, allemaal innovaties. Innovatie is niet nieuws. We kijken terug en vooruit en staan met beide benen in het nu.

 

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.