Instruct Academy

Via de Instruct Academy bieden we webinars, 1-op-1 online instructieinstructiefilms en bijeenkomsten aan. Het doel is om docenten wegwijs te maken in de leeromgeving en in de inhoud van de methode. Ze zijn onderdeel van het abonnement, voor een klant zijn er geen kosten aan verbonden.

Bijeenkomsten

Onze bijeenkomsten zijn inspirerend en leerzaam. De ontmoeting met vakgenoten staat centraal. Vaste elementen van een bijeenkomst: een interactief programma, actuele onderwerpen, delen van ervaringen en boeiende sprekers.

Ook vind je ons regelmatig op onderwijsgerelateerde beurzen.

Hieronder zie je waar we elkaar binnenkort kunnen ontmoeten.

Academy bijeenkomsten

05-03-2020 | Workshop DIGIT: Mediawijsheid

Op donderdag 5 maart, van 13.30 uur tot 16.30 uur, organiseren we in Bodegraven een workshop digitale geletterdheid over het domein Mediawijsheid.

Het domein Mediawijsheid wordt aangeboden aan het voortgezet onderwijs op VMBO en HAVO/VWO niveau. Tijdens deze workshop Mediawijsheid nemen we je mee in de digitale belevingswereld van jongeren. Welke trends signaleren we als het gaat om jongeren en hun gebruik van internet, sociale media en games? Wat zeggen de laatste onderzoeken over de relatie tussen digitale media en hun gezondheid, vriendschappen en mentale welbevinden?

Voor deelname aan deze nascholingsworkshop brengen we € 35,- in rekening. Bij minder dan 10 deelnemers zal de workshop niet doorgaan.

Lees meer

10-03-2020 | VO-Digitaal regiobijeenkomst

Op dinsdag 10 maart organiseren wij samen met VO-Digitaal (onze partner) een gratis regiobijeenkomst in Zoetermeer over diverse lesmethoden en ICT middelen in het voortgezet onderwijs.

Tijdens de regiobijeenkomst worden mogelijkheden getoond van de digitale lesmethoden voor muziek, geschiedenis en digitale geletterdheid. Daarnaast is er een informatiemarkt met diverse presentaties van CTouch en Iris Connect.

Bekijk het programma

12-03-2020 | 3i Workshop

Op donderdag 12 maart organiseren we weer een informatica workshop. In deze workshop ga je aan je eigen PTA werken.

De workshop vind van 14:00 tot 16:30 uur plaats in Bodegraven. Voor deelname aan deze nascholingsworkshop brengen we € 35,- in rekening. Bij minder dan 10 deelnemers gaat de workshop niet door.

lees meer

26-03-20 | Inspiratiedag mbo 2020

Laat je inspireren door sprekers die je bijpraten over de laatste trends en ontwikkelingen in het mbo op het gebied van digitale geletterdheid, taal & rekenen en burgerschap. Ontmoet een netwerk van vakgenoten en neem deel aan interactieve sessies.

Meld je aan voor de Inspiratiedag mbo 2020 op donderdag 26 maart van 13.00 – 17.00 uur in het CODA, hét cultuurhuis in Apeldoorn. Deelname aan dit evenement is kosteloos*. Je dient je wel vooraf aan te melden.

Lees meer

15-04-2020 | Inspiratiedag vo

Op woensdag 15 april 2020 organiseert Instruct de jaarlijkse Inspiratiedag voor het voortgezet onderwijs. Deze dag is bestemd voor onderbouwdocenten digitale geletterdheid en voor docenten die informatica geven aan de bovenbouw. Reserveer deze datum alvast in je agenda. Onder de link vind je het voorlopige programma.

Vast onderdeel is de uitreiking van de 3i Award. Gebruikers van DIGIT-vo en/of Fundament Informatica betalen € 49,50 voor hun deelname aan de Inspiratiedag. Voor niet-klanten zijn de kosten € 75,-.

SLO/i&i verzorgen een eigen ochtendprogramma op dezelfde locatie.

lees meer

SLO Nascholing informatica

Je kunt je je inschrijven voor de eerste 4 nascholingscursussen van SLO over de keuzethema’s en bijbehorend lesmateriaal uit het nieuwe examenprogramma. Het gaat om cursussen van 2, 3 of 4 bijeenkomsten op vrijdagmiddag in Utrecht. De kosten zijn € 62,50 per bijeenkomst. Alle informatie is te vinden via deze link.

Vanuit Inf4all worden diverse inhoudelijke verdiepende cursussen geboden, zie: http://www.boswell-beta.nl/inf4all. Inf4all is er voor mensen die eerstegraads leraar willen worden in informatica, – én voor zittende docenten die zich in de examenonderwerpen willen verdiepen!

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.