Instruct Academy

Via de Instruct Academy bieden we online meetings, 1-op-1 online instructie, instructiefilms en (online) bijeenkomsten aan. Het doel is om docenten wegwijs te maken in de leeromgeving en in de inhoud van de methoden.

Bijeenkomsten

Onze bijeenkomsten zijn inspirerend en leerzaam. De ontmoeting met vakgenoten staat centraal. Vaste elementen van een bijeenkomst: een interactief programma, actuele onderwerpen, delen van ervaringen en boeiende sprekers. Zie ook online docententrainingen en overige meetings.

Academy bijeenkomsten

Digitale geletterdheid conferentie

Woensdag 11 mei organiseert Instruct de jaarlijkse Digitale geletterdheid conferentie in het Onderwijs Experience Center in Utrecht.

De Digitale geletterdheid conferentie is voor onderwijsprofessionals in het basis- en het voorgezet onderwijs die zich willen verdiepen in het raamwerk Digitale geletterdheid en de structurele inbedding van dit vakgebied in het curriculum.

Stel nu je plekje veilig en meld je alvast aan. Het programma vind je hier.

NK Typen

Op zaterdag 21 mei organiseren Interinfo het Centraal Bureau Typevaardigheid en Instruct het jaarlijkse Nederlands Kampioenschap Typevaardigheid., 

Typevaardigheid is in ons digitaal tijdperk zodanig belangrijk dat men er meestal vanuit gaat dat je dit beheerst. Wanneer je beschikt over uitstekende typevaardigheid, zul je automatisch een meer gewilde werknemer worden. Doe mee en val in de prijzen!

De wedstrijd vindt plaats in het Onderwijs Experience Center in Utrecht.

Bijeenkomst Instellingsexamens GPS Nederlands

Woensdagmiddag 8 juni, van 14.30 tot 17.00 uur organiseert Instruct een fysieke bijeenkomst over de Instellingsexamens GPS Nederlands.

Tijdens deze middag krijg je een korte introductie over GPS Taal, leer je meer over de de inhoud van deze instellingsexamens en informeren we je over de mogelijkheden om deze examens in te zetten. Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen.

Deelname is kosteloos.

Bekijk het programma

Bijeenkomst Digitaal Burgerschap

Woensdag 8 juni organiseren Vodix en Instruct de Bijeenkomst Digitaal Burgerschap in het Onderwijs Experience Center in Utrecht. 

De bijeenkomst is voor onderwijsprofessionals werkzaam in het middelbaar beroepsonderwijs die zich willen verdiepen in het vak Burgerschap en Digitaal Burgerschap voor mbo-studenten. Ben jij erbij? 

Bekijk het programma

Digitaal burgerschap conferentie

Woensdag 22 juni organiseren wij een conferentie over Digitaal burgerschap. De conferentie is bedoeld voor mensen die de basiskennis willen opdoen en digitale vaardigheden te verbeteren. De conferentie vind plaats in het Onderwijs Experience Center in Utrecht.

Iedereen moet digitaal vaardig zijn om volwaardig aan de maatschappij te kunnen deelnemen. DIGIT-start besteedt aandacht aan de noodzakelijke digitale basisvaardigheden. Het doel is digitale zelfredzaamheid voor mensen die nooit of nauwelijks met een computer hebben gewerkt.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.