Digitale Geletterdheid

Ben je met jouw school op zoek naar advies over Digitale Geletterdheid of wil je docenten enthousiasmeren of trainen voor één of meerdere onderdelen binnen Digitale Geletterdheid? Dat kan!

Mediawijsheid

Er is aanbod van diverse workshops en trainingen op het gebied van Mediawijsheid verzorgd door Social Media Wijs. Social Media Wijs geeft voorlichting en training op het gebied van mediawijsheid en digitale vaardigheden in het onderwijs. Wij zorgen ervoor dat leraren en leerlingen de kennis, mentaliteit en vaardigheden hebben om veilig en doelgericht gebruik te maken van internet en sociale media.

Workshop 21st century skills

Dieter Möckelman inspireert als veelgevraagd gespreksleider met diverse presentaties over onderwijs in de 21e eeuw. Met de kennis die hij heeft opgedaan in 20 jaar onderwijs met ICT weet hij vele luisteraars te boeien. Wat betekent het voor het onderwijs als we weer wat moeten doen met de 21ste century skills, waarom is dat überhaupt van belang?  In het bijzonder de digitale geletterdheid. Robotisering, Virtual Reality, 3d Printing, allemaal innovaties. Innovatie is niet nieuws. We kijken terug en vooruit en staan met beide benen in het nu.

Actueel

Sorry er zijn geen nieuws berichten voor deze methode.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.