Over Instruct

Instruct Educatieve Uitgeverij heeft al 30 jaar ervaring met het ontwikkelen van lesmateriaal voor basisonderwijs, voortgezet onderwijs, mbo en opleidingsinstituten. Betrokken en enthousiaste werknemers van Instruct ontwikkelen de producten in nauwe samenwerking met docenten. Daarbij worden de producten regelmatig aangepast en verbeterd om een optimale bijdrage te kunnen leveren aan het onderwijs.

Instruct biedt methoden voor digiveiligheid, social media, taal en rekenen, computervaardigheid, informatica/ICT en typevaardigheid.

over Instruct

Voor de leerling of student

Goed onderwijs is inspirerend, enthousiasmeert en motiveert leerlingen en studenten. Zij moeten individuele aandacht krijgen bij vragen of problemen. De leerling/student wil goed en snel geholpen worden als dat nodig is, dat stimuleert en levert betere resultaten op.

Voor de docent

De docent wil 100% overzicht en zicht op de voortgang van elke student. Daardoor ontstaat er ruimte voor gerichte en individuele aandacht. De docent kan al tijdens het leerproces tijdig bijsturen en toewerken naar het te behalen niveau.

Fundament Informatica online methode
Nascholing Instruct Academy ICT-Updater

Voor de manager

Voor het management zijn er duidelijke overzichten, zowel van individuele studenten, klassen, vakken, leerjaren enzovoort. Elk overzicht bevat gemiddelden en totalen.

Neem contact op

We helpen je graag verder. Vul ons contactformulier in of bel direct één van onze accountmanagers.

PO en VO Typevaardigheid / VO Digitale geletterdheid

Hafida Makioui

06-13461107

VO Informatica / MBO Digitale vaardigheden

John Hanswijk

06-12436769

MBO Taal en Rekenen

Marcel Osse

06-12744649

MBO Digitale vaardigheden

Klaas op ‘t Land

06-20734836

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.