#

Blik op de toekomst

Kom naar de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) in de Jaarbeurs, haal jouw ‘blik op de toekomst’ op en laat je inspireren! We delen graag onze kennis! 2023 staat bij ons in het teken van nieuwe inzichten, concrete doelen stellen en groei!

Registreer je nu bij de NOT en we ontmoeten je graag in deze week!

NOT 2023

De Nationale onderwijstentoonstelling (NOT, 24-28 januari) is hét grootste vakevenement voor professionals in de kinderopvang, buitenschoolse opvang, basisschool, voortgezet onderwijs en het mbo!
Eindelijk kunnen we elkaar na vier jaar weer LIVE ontmoeten. De NOT 2023 is van 24 t/m 28 januari in de Jaarbeurs Utrecht
Onderwijs innovatie staat voor een doelgerichte verbetering binnen het onderwijs. Innoveren in het onderwijs draait namelijk altijd om het verbeteren van de kwaliteit ( of het verlagen van de kosten) van het onderwijs. Kwaliteit is een diffuus begrip, maar kan in een onderwijscontext uitgelegd worden als een samenspel tussen effectiviteit, gelijkheid, efficiëntie, productiviteit en aanpasbaarheid.

Innovators in het onderwijs

Op de NOT laten wij als INNOVATORS onderwijspartijen zien hoe wij onze visie op innovatie vertalen in onze producten en methoden om zo een optimale bijdrage te leveren aan de kwaliteit van het onderwijs. De INNOVATORS is een samenwerking tussen drie toonaangevende onderwijspartijen: Instruct, DO-IT , Vodix en IRIS Connect

Tijdens de NOT verzorgen wij, masterclasses, lezingen, methodepresentaties door de INNOVATORS

NOT 2023, 24-28 januari

Gratis toegang
Wil jij onze stand bezoeken? Registreer je nu voor de NOT 2023!
Onze stand is te vinden in HAL 1 ; Stand F113, F127, E118,  E124.

Registreer gratis

 

NOT Innovatie Award 2023

Maar liefst 36 deelnemers van de NOT hebben een innovatie ingestuurd en dingen mee naar de juryprijzen (per sector KO, PO, VO en SO) óf  publieksprijs van de NOT Innovatie Award 2023! In de Innovatietunnel in hal 2 zie je alle 36 slimme, waardevolle en verrassende ideeën bij elkaar.

Stemmen kan tot en met zondag 22 januari.  N.B.: per email adres is één geldige stem uit te brengen.

Dinsdag 24 januari worden op de beursvloer van de NOT de winnaars van de jury- en publieksprijs bekendgemaakt.

We zijn met de innovatieve lesmethode Fundament zonder Vakdocent in de race voor de publieksprijs op de Innovatie Award NOT 2023. Steun Fundament zonder Vakdocent en breng nu je stem uit! Klik hier om jouw stem uit te brengen.

 

 

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.