#

Docent informatica zoekt school

Tijdens onze workshops zijn we in contact gekomen met iemand uit het bedrijfsleven die de overstap naar een functie als docent informatica wil maken. Hij zoekt een leuke school in de driehoek Zeist-Amersfoort-Veenendaal, eventueel uitschieter naar Utrecht. Omdat we weten dat er een tekort aan docenten informatica is, delen we zijn verhaal:

Mijn passie voor onderwijs, mijn brede kennis van ICT én vooral de overtuiging van het grote belang van ICT voor jonge mensen voor hun toekomst wil ik graag in het vak ‘docent informatica’ gaan stoppen!

Momenteel werk ik als manager bij een IT bedrijf en geef onder andere gastcolleges bij Hogescholen. Daarnaast begeleid ik nu ook een 4e jaars student bij zijn afstudeerstage. Dat is erg leuk en wakkert mijn enthousiasme voor onderwijs en werken met jonge mensen verder aan!

Ik combineer: 

  • een lesbevoegdheid in Wiskunde,
  • sterke affiniteit met het vak informatica,
  • brede ervaring in ontwikkelen en implementeren van diverse informatiesystemen bij grote (internationale) bedrijven,
  • Lean Greenbelt certificering én ervaring
  • een gezonde dosis ICT kennis en ervaring

Graag start ik binnenkort als docent informatica op een scholengemeenschap. Ik ben bereid hiervoor nog aanvullende studies te volgen. Een eventuele combinatie met Wiskunde zou ook passen.

Denk je ‘dit is iemand voor ons’, laat het ons weten via [email protected], dan zorgen wij dat hij contact opneemt.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.