#

Innovators VO Academy 8-11-2022

Op 8 november is het zo ver! De Innovators Academy voor alle docenten uit het voortgezet onderwijs. Deze inspirerende dag bestaat uit 3 elementen: interactieve workshops, kennisdeling en nascholing door interessante sprekers & experts. We sluiten af met een giller van een show.

Kortom, een dag die je niet wil missen. En… je hoeft geen gebruik te maken van je professionaliseringsbudget, want deelname is helemaal gratis!

We hebben een gevarieerd programma voor je in petto. Je gaat naar huis met een gevulde rugzak vol ideeën en nieuwe energie. Bepaal zelf aan welke workshops jij deelneemt en laat je inspireren door diverse sprekers uit het onderwijs. Altijd al met één van onze methoden willen werken? Onze adviseurs brengen je op de hoogte van alle mogelijkheden. Werk jij al met een van onze methoden? Dan vertellen we je alles over de nieuwste ontwikkelingen!

  • Interactieve workshops door experts uit jouw vakgebied
  • Lezingen door interessante sprekers als Herman Pleij, Hoogleraar historische Nederlandse letterkunde en Henkjan Honing, Hoogleraar muziekcognitie.
  • Methodepresentaties door de Onderwijs INNOVATORS
  • Kennisdeling met vakgenoten
  • Komische afsluiting door Urgert & Van Deudekom

Herman Pleij, Hoogleraar historische Nederlandse letterkundeHenkjan Honing, Hoogleraar muziekcognitie

Ik ben erbij!

De bijeenkomst is geheel verzorgd, dus je lunchpakket mag je thuislaten en ook de borrelplank regelen wij!

Meer over het programma en aanmelden vind HIER

INNOVATORS VO Academy

Wie zijn de Innovators

De INNOVATORS is een samenwerking tussen drie toonaangevende onderwijspartijen, Instruct, DO-IT en Vodix.

Innovatie in al onze producten

Innoveren in het onderwijs draait altijd om het verbeteren van de kwaliteit (of het verlagen van de kosten) van het onderwijs. Kwaliteit is een diffuus begrip, maar kan in een onderwijscontext uitgelegd worden als een samenspel tussen effectiviteit, gelijkheid, efficiëntie, productiviteit en aanpasbaarheid. Bij al onze producten zijn dit onze kernwaarden.

Bekijk de de website www.onderwijsinnovators.nl om concreet de producten te zien die hieronder vallen.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.