#

Instruct helpt bij afstandsonderwijs – maatregelen coronavirus

Door het coronavirus staat het onderwijs momenteel zwaar onder druk.  Nu de scholen grotendeels gesloten zijn, zijn de instellingen aan het puzzelen over hoe ze de lessen moeten inrichten om de voortzetting van het onderwijs te blijven garanderen. Instruct ondersteunt hierbij door te helpen met afstandsonderwijs.

Het kan zijn dat jouw school nog niet digitaal werkt. Om deze reden willen wij ons sterk maken om de scholen te voorzien in hulp bij afstandsonderwijs. Scholen die nog geen licenties hebben, kunnen tijdelijk gratis licenties aanvragen via onze klantenservice of deze pagina: licenties aanvragen voor afstandsleren. Deze actie geldt tot het einde van dit schooljaar. Met digitale lesmaterialen kunnen jouw leerlingen thuis aan de slag, we staan voor je klaar om dit zo goed mogelijk in te richten.

Kennisnet zet zich ook zo goed mogelijk in om scholen te helpen. Bekijk lesopafstand.nl met en totaaloverzicht van alle tips en good practices voor het primair onderwijs, voortgezet onderwijs en mbo.


Methoden die tijdelijk kosteloos worden aangeboden:

Mbo:

Voortgezet onderwijs:

Speciaal voor docenten leren online samenwerken

  • ICT-updater, voor docenten po, vo en mbo. Modules voor Microsoft Teams, Google Classroom, Google Apps en meer.

We denken graag met je mee over een passende oplossing. Voor de aanvraag van licenties, bekijk deze pagina licenties aanvragen voor afstandsleren, stuur een mail naar [email protected] of bel met onze adviseurs. Tip: Graag je mobiele telefoonnummer ook doorgeven voor bereikbaarheid, dan kunnen we je snel helpen.


In 4 stappen direct aan de slag

Met deze stappen kan je direct aan de slag met de studenten:


Maatregelen

Ter voorkoming van verdere verspreiding neemt ook Instruct de nodige maatregelen. Daarom annuleren wij onze komende evenementen en ook fysieke afspraken worden omgezet naar online of telefonische afspraken.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat je zo weinig mogelijk van deze situatie merkt. Wij houden gewoon contact en zijn volledig bereikbaar op de manier waarop je dat gewend bent van ons: via je contactpersoon, telefonisch en via e-mail. Neem bij vragen contact met op met onze adviseurs.

Ook voor presentaties die wij normaal op locatie verzorgen, kunnen we meedenken over een passende online oplossing.


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Twitter.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.