#

DIGIT-updater nu ook voor het mbo

Het blijkt dat lang niet iedereen de mogelijkheden van de digitale technologie benut. En dat we ons vaak onvoldoende bewust zijn van wat we online doen en delen. Wie technologie begrijpt, kan er invloed op uitoefenen. Iedereen heeft baat bij het kennen van die basisconcepten. Met DIGIT – onze digitale lesmethoden voor digitale geletterdheid voor alle niveaus – en onze uitgebreide expertise op het gebied van educatie, zorgt Instruct voor de (door)ontwikkeling van digitale vaardigheden en talenten. Wij laten, samen met docenten, de digitale mogelijkheden voor iedereen werken.

Nu er steeds meer aandacht is voor de digitale vaardigheden van leerlingen en studenten komen docenten regelmatig tot de conclusie dat ze zichzelf hierin ook meer willen ontwikkelen.

DIGIT-updater mbo

Speciaal voor mbo-docenten is er nu DIGIT-updater mbo. Hiermee kunnen docenten- en medewerkers-mbo hun eigen kennis en vaardigheden updaten en zorgen dat ze bijblijven en boven de stof voor de studenten staan. (De eerder ontwikkelde methode DIGIT-updater po/vo wordt al breed ingezet bij docenten in het basis- en voortgezet onderwijs.)

DIGIT Updater mbo bestaat uit de volgende zes domeinen:

DIGIT-updater mbo

De kennis van docenten wordt via dit lesmateriaal breed bijgespijkerd. Na het doorlopen van de onderwerpen kun je digitaal goed uit de voeten met veel verschillende programma’s en veilig omgaan met computers en mobiele apparaten.

Je kunt als cursist/docent zelf kiezen of je alles doorloopt of een keuze maakt uit de verschillende onderwerpen. Na het succesvol afronden van een onderdeel ontvang je als cursist/docent een certificaat.

DIGIT-updater biedt:

  • Cursistenomgeving (voor de docent/medewerker)
  • Begeleidersomgeving (voor de begeleider vanuit de school)

Benieuwd naar wat DIGIT-updater voor jou of voor jouw school kan betekenen? Vul dit formulier in oor een (online) product demonstratie of een proeflicentie.

 

 

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.