#

Nieuwe data webinars toegevoegd aan Instruct Academy

Via de Instruct Academy bieden we webinars, 1-op-1 online instructie, instructiefilms en bijeenkomsten aan. Het doel is om docenten wegwijs te maken in de leeromgeving en in de inhoud van de methode. Ze zijn onderdeel van het abonnement, voor een klant zijn er geen kosten aan verbonden.

WEBINARS EN 1-OP-1 ONLINE INSTRUCTIE

Vanaf je eigen werkplek word je op een snelle manier geïnformeerd over de mogelijkheden van de manager of het programma. Bij een webinar zijn meerdere mensen aanwezig, vragen  kunnen via de chat gesteld worden. Een webinar duurt gemiddeld 45 minuten. De 1-op-1 instructie is individueel. We stoppen als de vragen beantwoord zijn. Vanwege de aanhoudende vraag zijn er afgelopen week diverse data voor webinars toegevoegd aan het aanbod.

INSTRUCTIEFILMS

In de docentomgeving van onze methoden staan korte instructiefilms. Deze zijn als training te doorlopen. Diezelfde films vind je ook terug in deze Academy.

BIJEENKOMSTEN

Onze bijeenkomsten zijn inspirerend en leerzaam. De ontmoeting met vakgenoten staat centraal. Vaste elementen van een bijeenkomst: een interactief programma, actuele onderwerpen, delen van ervaringen en boeiende sprekers.

Naar de Instruct Academy.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.