#

Domein Informatievaardigheden DIGIT-po gereed

Het domein Informatievaardigheden, een van de vier domeinen in DIGIT-po is vanaf heden gereed!

In het domein Informatievaardigheden worden de leerlingen meegenomen in de wereld van informatie. De presentator Jurjen begeleidt leerlingen in twee modules door de lessen heen tot ware fact checkers en detectives.

Inhoud

Het domein bestaat uit de volgende twee modules:

Module 1: Informatievaardigheden Basis: Van speurneus naar fact checker, voor groep 5/6. Bekijk de introductievideo hier.

Module 2: Informatievaardigheden Gevorderd: Van fact checker naar echte detective, voor groep 7/8. Bekijk de introductievideo hier.

Mira Media

Mira Media logoHet domein Informatievaardigheden is gemaakt in samenwerking met onze partner Mira Media. Mira Media maakt zich hard voor een intercultureel medialandschap, waarin ieders stem gehoord wordt. Mira Media maakt brede toegang mogelijk tot de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de mogelijkheden van digitale media te kunnen benutten. In de regio Utrecht begeleidt Mira Media actief scholen om digitale geletterdheid een structurele plek te geven.

 


Meer weten?

bijeenkomst digitale geletterdheid voor po en vo-docentenDe ervaring is dat het vak digitale geletterdheid er vaak even bij komt. Stem daarom een goed plan af met jouw school en geef digitale geletterdheid de benodigde aandacht. Vul hier het contactformulier in en we informeren je graag over alle mogelijkheden van DIGIT.

Overweeg je met een methode voor digitale geletterdheid te gaan werken? Laat je op afstand informeren over de digitale lesmethode en de online omgeving. De komende periode staan er meetings gepland om docenten op afstand kennis te laten met de methoden.

Klik hier om je aan te melden voor een kennismaking met DIGIT-po.
Klik hier om je aan te melden voor een kennismaking met DIGIT-vo.


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Twitter.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.