#

Een goed moment voor een typediploma

De scholen zijn gesloten, de kinderen zitten thuis en het leren gaat op afstand. Nog meer dan anders gaat de communicatie via de digitale weg. Wat is het dan een voordeel als je snel en vaardig bent met het toetsenbord. Je kunt je concentreren op je taak en hoeft geen aandacht te besteden aan het zoeken naar letters. Een goed moment voor het behalen van een typediploma.

Een typediploma van TypeWorld Kids

een Typediploma Typeworld Kids ballongame

Beheerst jouw zoon of dochter het blindtypen met tien vingers nog niet, dan is nu een goed moment om een cursus blindtypen te starten. Het zou toch fantastisch zijn als hij/zij in deze uitzonderlijk periode een mooi diploma haalt! Maak van een nood een deugd!

TypeWorld Kids is dé uitdagende online typecursus voor kinderen vanaf ongeveer 10 jaar. Kinderen leren met tien vingers blind typen in ongeveer 20 uur oefentijd. Ter afsluiting van de cursus ontvangen zij een typediploma van TypeWorld.

een typediploma van Typeworld

TypeWorld Kids is als een game opgezet. Het is een wereld met eilanden waarop dorpen met oefeningen en games staan. De leerling ontvangt steeds beloningen: zogenaamde gadgets. Die komen op het eigen eiland terecht dat daardoor steeds mooier en voller wordt.


Typeworld Kids uitproberen

Wil je eerst het programma eens proberen? Doe de proefles!
Ben je overtuigd en wil je een jaarlicentie kopen? Ga naar de website, bestel en ga direct aan de slag!


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Twitter.

 

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.