#

Online bijeenkomsten met Virtual Meet

De nieuwe lockdown gooit ook dit keer roet in het eten van veel organisaties. Heb jij nog een bijeenkomst op locatie op de planning staan? Dan is de keuze helaas uitstellen of cancelen – toch? Niet met Virtual Meet. Binnen no-time zet je jouw bijeenkomst en/of vergadering om naar het digitale platform.

Van fysiek samenkomen naar online bijeenkomsten

Onlangs mocht Virtual Meet voor het Graafschap College in Doetinchem een online medewerkersmiddag organiseren. In een gepersonaliseerde omgeving stonden diverse video’s klaar, waren prijzen te winnen, konden collega’s elkaar vinden in de chat en zelfs aan een gezellige barbecue was gedacht. Ook livestreams behoren tot de mogelijkheden. Wat het project extra speciaal maakte was de omgeving die het Virtual Meet team gecreëerd heeft.

Online bijeenkomsten met Virtual Meet

Guus Roelofs, Marketing directeur bij DO-IT is trots: “Het Graafschap College had al aangegeven dat ze hun gebouwen in onze omgeving terug wilde zien. Die uitdaging gingen wij graag aan. Sterker nog: als Doetinchemmer was ik zelfs wel een beetje trots dat wij de iconische gebouwen mochten omzetten naar een 3D design. Dat is goed gelukt en iedereen uit de omgeving zal de gebouwen direct herkennen door de subtiele details. Dat traject was heel gaaf om te doorlopen en het geeft echt een extra stukje beleving aan het event.”

Check Virtual Meet

Zoek jij nog een digitaal alternatief voor een evenement de komende tijd? Check dan virtualmeet.nl en bekijk de mogelijkheden voor online bijeenkomsten!


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Twitter.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.