#

Samenwerking versterkt

Instruct is een samenwerking aangegaan met DO-IT (www.doit.eu) en VO-Digitaal (www.vo-digitaal.nl). Een samenwerking tussen drie partijen. Met de samenwerking ontstaat een sterke groep van twee uitgeverijen en een AV- & ICT bedrijf waarin we veel van elkaars expertise kunnen leren.

Alle partijen blijven zelfstandig opereren; voor klanten zal er weinig tot geen verandering merkbaar zijn. Achter de schermen kijken we naar mogelijkheden om elkaar te versterken. Daarnaast kunnen we klanten over wederzijdse producten en mogelijkheden informeren.

De directie van Instruct is uitgebreid met Ilco den Ouden, nu mededirecteur van DO-IT. Hij zal zich, samen met Anton Wesdorp, de huidige directeur van Instruct, sterk maken om Instruct verder uit te bouwen.

Over de drie organisaties:

  • DO-IT is een AV- (audiovisueel) & ICT bedrijf (doit.eu) dat bestaat uit de drie takken DO-IT Automatisering, DO-IT Presentations en DO-IT @ School. Laatstgenoemde is educatief specialist op het gebied van presentatiemiddelen, denk hierbij aan touchscreens en beamers, de professionalisering van docenten (IRIS Connect) en educatief speelgoed zoals de Bee-Bot en andere STEAM producten (B-Bot.nl & STEAM-educatie.nl).

DO-IT is inmiddels ruim 25 jaar actief in de markt en onderscheidt zich door haar innovatieve karakter en diversiteit in aanbod. Bovendien bestaat er sinds tien jaar een nauwe samenwerking met VO-Digitaal;

  • VO-Digitaal (vo-digitaal.nl) is een educatieve uitgeverij van digitale lesmethodes voor po muziek (Popgroep 7/8), vo muziek (BeatsNbits), vo geschiedenis (Tijd voor Geschiedenis) en mbo burgerschap en LOB (Generation 24/7).

VO-Digitaal houdt zich al meer dan 10 jaar bezig met de ontwikkeling van digitale lesmethodes en is met de jaren niet alleen in aantallen gebruikers, maar ook in aanbod flink gegroeid. VO-Digitaal staat bekend om de interactieve mogelijkheden, alsook de sterke relatie met haar klanten.

  • Instruct (instruct.nl) is educatieve uitgeverij voor typevaardigheid (TypeWorld), digitale geletterdheid (DIGIT), informatica (Fundament), digitale vaardigheden (Toets-ICT) en taal & rekenen (GPS). Voor de meeste methodes is Instruct marktleider.

Instruct vierde dit jaar haar 30-jarig bestaan en is altijd een continue factor voor het onderwijs en opleidingsinstituten geweest. In die jaren heeft Instruct een zeer goede reputatie opgebouwd met een uitstekende service en een grote toewijding naar haar klanten.

Bodegraven, 30 augustus 2019

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.