#

Trainingen en workshops INNOVATORS Academy

Wil jij als onderwijsprofessional of samen met jou onderwijsteam nieuwe vaardigheden ontwikkelen om effectief en veilig te navigeren in de digitale wereld? Laat je inspireren en bijscholen bij de INNOVATORS Academy!

Verrijk jouw digitale inclusie

De INNOVATORS Academy biedt trainingen en workshops aan om jou en/of jouw team te voorzien van de juiste kennis en vaardigheden om met vertrouwen deel te nemen aan de digitale wereld. Door middel van onze expertise kunnen wij jouw digitale inclusie vergroten en helpen wij je om samen met je leerlingen te navigeren in de digitale wereld van vandaag. Daarnaast bieden wij zelfs twee volwaardige opleidingen.

Onze trainingen en workshops zijn gericht op het verbeteren van de digitale vaardigheden en het verhogen van de betrokkenheid, motivatie en concentratie van jouw leerlingen. Als onderwijsprofessional krijg je de kans om inzicht te krijgen in nieuwe ontwikkelingen die inzetbaar zijn in het onderwijs, waardoor je jouw leerlingen nieuwe kansen kunt bieden om zich te ontwikkelen.

 

We helpen je graag verder door samen met jou een specifieke richting te kiezen binnen dit thema, en wie weet komen wij binnenkort trainingen en workshops bij jou op school verzorgen!

Meer informatie

Wil je meer inhoudelijke informatie over de trainingen en workshops? Bekijk het volledige aanbod op onderwijsinnovators.nl of neem contact op met onze adviseurs.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.