#

Type examen van TypeWorld op afstand afgelegd

Vanwege de maatregelen rondom COVID-19 is het tijdelijk niet toegestaan om bijeenkomsten te organiseren. Het gevolg daarvan was dat de leerlingen van De Typejuf, het type examen van TypeWorld Kids niet konden maken op de gebruikelijke cursuslocatie. Toch konden de leerlingen het examen online afleggen. Dit omdat de typecursus van TypeWorld Kidsvolledig online wordt aangeboden.

Type examen van TypeWorld Kids

De Typejuf uit Empe, Gelderland maakt al jaren gebruik van het programma TypeWorld Kids. Normaal gesproken wordt de cursus centraal afgesloten met een officieel type examen op locatie. Dat was dit jaar niet mogelijk vanwege de maatregelen rondom het coronavirus. Het type examen is voor de leerlingen toch wel spannend.  Dit jaar was het wel een hele bijzondere ervaring. De kinderen van De Typejuf hebben namelijk allemaal examen gedaan vanaf hun eigen computer. Omdat je in TypeWorld Kids direct mee kunt kijken naar de resultaten, is het mogelijk geweest om alle examens online vanuit huis te laten maken.

Feestelijke online diploma-uitreiking

Bij gebrek aan een feestelijke diploma-uitreiking op locatie (en dus ook aan een groepsfoto) hebben de kinderen zelf hun “ik ben geslaagd voor het typediploma”-foto’s ingestuurd.

Collage type examen leerlingen TypeWorld

Bron: De Typejuf

 

 

 

 

 


Typediploma van TypeWorld Kids

Beheerst jouw zoon of dochter het blindtypen met tien vingers nog niet, dan is nu een goed moment om een cursus blindtypen te starten. Het zou toch fantastisch zijn als hij/zij in deze uitzonderlijk periode een mooi diploma haalt! Maak van een nood een deugd!

Logo TypeWorld Kids typecursus vanaf 10 jaar

Wil je eerst het programma eens proberen? Doe de proefles!
Ben je overtuigd en wil je een jaarlicentie kopen? Ga naar de website, bestel en ga direct aan de slag!


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Twitter.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.