GRIP Rekenen mini-webinars

Tijdens de MaartMaand RekenMaand bieden we vier mini-webinars aan van 10 minuten. Per mini-webinar bespreken we een onderdeel van de methode. We stellen je in de gelegenheid om je aan te melden voor de mini-webinars, welke je per e-mail doorgestuurd krijgt.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Lesgeven met GRIP Rekenen
  • Het dashboard
  • Functionaliteiten voor de student
  • Examinering

Lesgeven met GRIP Rekenen

Met het adaptieve lesmateriaal van GRIP Rekenen geef je les onder alle omstandigheden. Of je nu les geeft op afstand of in de klas. De rekenmethode ondersteunt je in elke situatie. We nemen je mee in de functionele rekendomeinen die door de Expertgroep rekeneisen mbo zijn opgesteld en de aanvullende domeinen Basisvaardigheden en Examentraining.

AANMELDEN

Het dashboard

De docentomgeving van GRIP Rekenen biedt overzicht en geeft ruimte om eigen materiaal toe te voegen. Met GRIP Rekenen kun je een passende leerroute klaarzetten voor je studenten en je klas. En houd je grip op de resultaten. Dit en meer functionaliteiten laten we je zien binnen 10 minuten.

AANMELDEN

Functionaliteiten voor de student

Rekenen hoeft niet zo ingewikkeld te zijn en kan ook best uitdagend zijn! Helemaal als er herkenbare oefening en theorie wordt aangeboden in de belevingswereld en directe actualiteit van de student. Studenten leren Goed Rekenen In Praktijk. We laten je de gemakken zien van de studentomgeving, van eenvoudige berekeningen invoeren tot het aanpassen van de lettertype.

AANMELDEN

Examinering

Met de invoering van de nieuwe rekeneisen verandert ook de examinering. Vanaf schooljaar 2022-2023 telt het immers ook mee voor je diploma. Er komen dan ook verschillende examens per mbo-niveau. We vertellen je wat er precies verandert aan de examens, hoe deze aansluiten op de behoeften van het onderwijs en de maatschappij en hoe we studenten met GRIP Rekenen succesvol voorbereiden.

AANMELDEN

Contact

Wil je meer weten? Ik help je graag verder.

po, vo & mbo

Thijmen van Sprang

06-12744649

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.