Basispoort koppeling

Het lesmateriaal van DIGIT-po is via Basispoort benaderbaar. Leerlingen en leerkrachten hebben middels een single sign-on toegang tot de educatieve software van DIGIT-po. Op school én thuis!

Stappen die doorlopen moeten worden om gebruik te maken van de Basispoort koppeling zijn als volgt:

Stap 1. ICT-coördinator op school vinkt in zijn beheerdersaccount van Basispoort, Instruct aan als methodeleverancier (via Beheer, Uitgeverijen).

Stap 2. Geef vervolgens via [email protected] of je adviseur door dat je gebruik wil maken van de Basispoort koppeling. Geef ook aan welke groepen met DIGIT gaan werken. Wij zorgen dan dat er toegang verleend wordt. Je krijgt van ons bevestiging van de koppeling.

Stap 3. Na de nachtverwerking verschijnt in Basispoort bij de leerkrachten en leerlingen van de gekoppelde groepen een link naar DIGIT. Leerlingen komen bij het lesmateriaal uit. Leerkrachten bij het docentendashboard.
De ICT-coördinator heeft als extra optie dat hij/zij de BASISPOORT INSTELLINGEN kan beheren. Voordat de groepen starten is het verstandig dat de ict-coordinator de instellingen checkt:

De ICT-coördinator kan via deze instellingen kiezen welke groepen gekoppeld moeten worden en toegang mogen hebben via Basispoort tot DIGIT-po. Onderstaand zijn 7B en 8A gekoppeld. Zij hebben een licentie voor het bovenbouw materiaal gekregen:

LET OP!

  1. Wijzigingen worden in Basispoort ’s nachts doorgevoerd. Dus groepen die vandaag een licentie toegekend krijgen, kunnen morgen starten.
  2. Het is niet nodig voor scholen die via Basispoort werken apart licenties te bestellen bij Instruct, dit verloopt automatisch.

 

Vragen hierover? Stuur je vraag naar [email protected].

Meer informatie over Basispoort.


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.