#

Alles wat je moet weten over het werkboek GRIP Rekenen

Wat doe jij om ervoor te zorgen dat je studenten onder alle omstandigheden gebruik kunnen maken van de methode GRIP Rekenen? De meeste studenten hebben toegang tot een online apparaat waarop ze het lesmateriaal kunnen maken. Maar in sommige gevallen is dat niet wenselijk. Het GRIP werkboek biedt dan de uitkomst.

GRIP Rekenen werkboek

GRIP Rekenen werkboek,

Opdracht uit het werkboek, thema 5 Burgerschap

Het GRIP werkboek bevat opdrachten voor mbo-niveaus 2, 3 en 4. De student gaat aan de slag met opdrachten binnen de thema’s: Studie en werk, Vervoer, Wonen, Vrije tijd en Burgerschap. Alle opdrachten zijn gebaseerd op praktijksituaties.

In de opdrachten komen verschillende rekenvragen uit de vijf domeinen terug. Elke opdracht bestaat uit 4 of 5 vragen met een bepaalde moeilijkheidsgraad. De moeilijkheidsgraad wordt met iconen bij de opdracht aangegeven. Daarnaast biedt het werkboek ruimte voor een geschreven uitwerking van het antwoord. Op het rekenexamen worden studenten niet alleen beoordeeld op het goede antwoord, maar ook op de rekenstappen. Een goede oefening dus!

Hoe is het anders dan de digitale leeromgeving?

Het werkboek bereidt studenten, net als de digitale leeromgeving, voor op het rekenexamen. In tegenstelling tot de digitale leeromgeving, waar de lesstof uit domeinen is opgebouwd, is de opbouw van het werkboek vanuit de thema’s. Je start met thema 1 met daarin vragen uit domein 1. Hoe verder je in het boek komt, hoe meer domeinen er terugkomen in de vragen. Zo kun je te allen tijde het werkboek gebruiken naast de online leeromgeving van GRIP Rekenen en bereid je je goed voor op het examen.

Nu verkrijgbaar!

Het werkboek voor GRIP Rekenen is verkrijgbaar in combinatie met een licentie dat toegang biedt tot de digitale methode. Gebruik de volgende ISBN-nummers en zet het op de boekenlijst.

  • GRIP Rekenen, 1 jarige licentie incl. werkboek 978-90-460-0904-8
  • GRIP Rekenen, 2 jarige licentie incl. werkboek 978-90-460-0905-5
  • GRIP Rekenen, 3 jarige licentie incl. werkboek 978-90-460-0906-2

Heb je al een licentie maar nog geen werkboek? Neem contact op met je adviseur en het wordt voor je geregeld.


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van Uitgeverij Instruct? Volg ons op LinkedIN en Twitter.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.