#

Dit waren de INNOVATORS Academies 2023! 

In de afgelopen weken hebben wij met veel enthousiasme de INNOVATORS Academies 2023 georganiseerd! Wij zijn aan het nagenieten en jij mag meedoen, want hieronder vind je een impressie van de VO & MBO Academies!

INNOVATORS Academy voor het voortgezet onderwijs

Op 14 november vond de INNOVATORS Academy voor het voortgezet onderwijs plaats, waarbij deelnemers werden ondergedompeld in een dag vol innovatieve ideeën en kennisdeling. De Academy begon met een krachtige keynote van Ruud Veltenaar die inspireerde om leerlingen aan te moedigen hun eigen middelmaat te ontstijgen.

Na de keynote was het tijd om kennis te maken met onze lesmethodes. Speciale aandacht ging uit naar de lancering van de nieuwe digitale lesmethode CKV-lab met een exclusieve actie om de rest van schooljaar gratis gebruik te maken van CKV-lab in de klas. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met Eelke Pijl via dit formulier.

Inspireren, informeren en nascholing; de informatierondes in een notendop. In de middag passeerden diverse onderwerpen de revue, variërend van vocale magie en robots tot gepolariseerde vraagstukken.

Als kers op de taart sloot Kasper van Kooten onze dag met een vrolijke noot af. INNOVATORS Academy - Kasper van Kooten

Hij gaf alle onderwijzers nog de prachtige opsteker mee:

“Zoek en herken datgene wat een leerling bijzonder maakt, geef het aandacht en liefde, dan komt alles heus wel goed.”

Bekijk hier de aftermovie van de VO Academy:

INNOVATORS Academy voor het MBO

Op 15 november was het Orpheus in Apeldoorn het toneel van de INNOVATORS MBO -Academy. Deze inspirerende dag bestond uit 3 elementen: interactieve workshops, kennisdeling enINNOVATORS Academy nascholing door interessante sprekers & experts.

Futurist Richard van Hooijdonk opende de dag met een intrigerende keynote over de invloed van AI en robots op ons leven. Hij benadrukte de cruciale rol van studenten in deze snel veranderende wereld en pleitte voor aandacht voor softskills zoals filosofie. 

Tijd om bij te komen van Richard van Hooijdonk was er maar weinig, want direct na de keynote stonden onze adviseurs klaar om alles te vertellen over onze lesmethodes.  En niet alleen de adviseurs, maar ook de docenten kwamen aan het woord. Zij deelden hun ervaring met de lesmethodes, zoals DIGIT-mbo, FIX Taal, GRIP Rekenen en Generation 24/7

#ChatGPT, #mediawijsheid, #videocoaching, #werkdruk – van alles kwam voorbij tijdens de informatierondes in de middag. En net zoals bij de VO Academy kreeg Kasper van Kooten de lachers op zijn hand tijdens de afsluiting! 

Bekijk hier de aftermovie van de MBO Academy: 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de volgende INNOVATORS Academies?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. 

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.