#

Een kijkje in DIGIT-mbo

ICT én digitaal vaardig zijn is onmisbaar in het dagelijks leven en het toekomstige beroep en/of de vervolgstudie van jouw studenten. Jij, als docent, kunt nu kosteloos een kijkje nemen in DIGIT-mbo. Ervaar zelf de mogelijkheden die de methode studenten biedt en maak kennis met de verschillende modules. 

Maak kennis met DIGIT-mbo

In DIGIT-mbo vind je alles om studenten digitaal vaardig te maken. Van beginnersniveau tot gevorderd, van niveau 1 tot en met niveau 4. Het digitaal lesmateriaal van DIGIT-mbo helpt studenten digitale vaardigheden te ontwikkelen, zowel in de klas als bij onderwijs op afstand. De methode bevat een groot aantal cursusmodules op verschillende niveaus. Deze modules zijn flexibel inzetbaar, je kunt zelf de ideale combinatie maken.

Een kijkje in de methode

Jij, als docent kunt nu kosteloos een kijkje nemen in de online omgeving van DIGIT-mbo. In deze kennismakingsmodule leer je meer over de verschillende modules en mogelijkheden dat de methode biedt. Bekijk de verschillende modules en het bijbehorende lesmateriaal en leer de werkwijze binnen DIGIT kennen.

KennismakingDigiveiligheid Resultaten WordTeams

 

 

Volledig overzicht per niveau

Modules

Neem een kijkje in DIGIT-mbo

Logo DIGIT-mboMeld je aan en je ontvangt van ons een bericht met persoonlijke inloggegevens per mail.

AANMELDEN


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Twitter.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.