#

Nieuw: Online samenwerken met MS 365

DIGIT-mbo heeft de basismodule Online samenwerken voor mbo-niveau 3/4 compleet vernieuwd. In de nieuwe basismodule leren studenten alle mogelijkheden van Microsoft 365 goed kennen. MS 365 bevat verschillende bekende apps waarmee je kunt samenwerken en informatie kunt delen vanuit één plek.

Online samenwerken met Microsoft 365

Naast de bekende Office-apps als Word, Excel en PowerPoint, bevat 365 ook professionele apps voor quizzen (Forms), video’s delen (Stream) en storytelling (Sway). De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. De basismodule besteed onder andere aandacht aan OneDrive, SharePoint, Teams en OneNote.

Verrijk je lessen met de basismodule Online Samenwerken

Met de basismodule Online samenwerken kun je als docent je lessen verrijken en je eigen digitale mogelijkheden vergroten. Kortom, je laat jouw studenten kennismaken met de meest handige apps die eenvoudig met elkaar samenwerken. MS 365 heeft alles in één omgeving bij elkaar.

Meer weten over de basismodule Online samenwerking in MS 365 en DIGIT-mbo? Neem contact op.

 • OneDrive
  Studenten krijgen hier te maken met cloudopslag, via de persoonlijke en via de gezamenlijke OneDrive. Met OneDrive leer je je studenten georganiseerd, beschermd en verbonden te blijven met elkaar.
 • SharePoint
  Via deze online samenwerkingsplatform leren studenten hoe ze informatie opslaan, ordenen en delen met elkaar vanaf elk apparaat met een webbrowser.
 • Teams
  Ook Teams mag niet ontbreken in deze module. Met Teams kun je de informatie uit de verschillende apps koppelen en delen met verschillende groepen. Daarnaast kun je persoonlijke berichten versturen, bellen en online vergaderen.
 • OneNote
  Je leert studenten in deze app allerlei soorten informatie verzamelen, van websites tot video’s. In OneNote staan ook klasnotitieblokken waarmee je kunt samenwerken in de klas. Deze klasnotitieblokken zijn tevens te integreren in de app Teams.

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Twitter.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.