#

Nieuwe methode GRIP Rekenen

Nieuwe rekeneisen, nieuwe rekenmethode. Als gevolg van de nieuwe rekeneisen zijn wij achter de schermen hard bezig met de ontwikkeling van een nieuwe rekenmethode. De rekenmethode sluit volledig aan op de nieuwe rekeneisen en zal binnen een visueel aantrekkelijke online omgeving beschikbaar zijn. Wij zijn dan ook enthousiast GRIP Rekenen te mogen presenteren aan het mbo.

GRIP REKENEN

GRIP staat voor Goed Rekenen In Praktijk. De nieuwe rekenmethode helpt mbo-docenten goed rekenonderwijs te bieden aan hun studenten. GRIP Rekenen is speciaal ontwikkeld voor mbo-studenten op niveau 2, 3 en 4. De rekenmethode is per september 2021 beschikbaar, maar jij kunt nu al een kijkje nemen in de content.

 

WAT KUN JE VERWACHTEN?

De methode GRIP Rekenen is momenteel in ontwikkeling en zal volledig aansluiten op de nieuwe rekeneisen die per studiejaar 2022/2023 ingaan.

  • Vijf functionele rekendomeinen voor niveau 2,3 en 4
  • Meer functionele en praktijkgerichte opdrachten binnen een heldere structuur
  • Verschillende actuele thema’s bij belevingswereld van student
  • Meer grip op de studentresultaten
  • Aantrekkelijk en overzichtelijk online docent- en leeromgeving

WOON EEN KENNISSESSIE BIJ

Mbo conferentie 2021Donderdagmiddag 3 juni vindt de MBO Conferentie online plaats. De mbo conferentie is dé online plek voor docenten, teamleiders, ict-coördinatoren en managers werkzaam in het mbo die graag meer willen weten over komende ontwikkelingen en recente vernieuwingen in onderwijsland.

Tevens is dit het moment van de lancering van GRIP Rekenen. Het belooft een inspirerende kennissessie te worden. Laat je informeren en neem van de gelegenheid gebruik om vragen te stellen aan één van de hoofdauteurs. Deelname aan de MBO Conferentie is kosteloos.

Bekijk hier het volledige programma en meld je aan


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Twitter.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.