#

Sluit je aan bij onze TOPgroep rekenen

Sluit je aan bij onze TOPgroep! Kunnen wij op jou rekenen?

Ben je altijd op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het vakgebied rekenen en vind je het leuk om hierover mee te denken? Dan zijn we op zoek naar jou. Vanwege de veranderingen voor rekenen in het mbo die er aan komen, gaan we graag in gesprek met docenten rekenen die zich aansluiten bij de TOPgroep rekenen.

Instruct organiseert 4 à 6 keer per jaar een bijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we de mogelijkheden en wensen op het gebied van rekenen en de methode GPS Rekenen voor het mbo.

 

Sluit jij aan? Stuur een mail o.v.v. Aanmelden TOPgroep rekenen naar [email protected]


GPS Rekenen

GPS Rekenen biedt een adaptieve methode waarin de docent kan differentiëren op niveau. Naast de online methode GPS Rekenen is er werkboek beschikbaar met extra opdrachten. Dit biedt de docent de mogelijkheid om onder alle omstandigheden gebruik te maken van het lesmateriaal van GPS.

Probeer GPS Rekenen kosteloos

Ervaar zelf via een proeflicentie welke mogelijkheden GPS Rekenen voor studenten en docenten biedt.

Dyslexie proof

GPS helpt dyslectici en laat alle teksten uit de online methode voorlezen in de ‘Dyslexie modus’ via Readspeaker. De student kan de achtergrond uitschalen voor een rustiger (beeld)scherm en daarnaast kan de docent per student een individuele leerlijn met aangepaste cesuur instellen.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.