#

Update FIX Engels

Momenteel werken we aan mooie updates voor FIX Engels! Het bronmateriaal in de lesmethode wordt visueel aantrekkelijker door het toepassen van widgets. Hierdoor is het niet alleen leuker om door de lesstof te gaan maar ook gemakkelijker te herkennen. En goed nieuws: de eerste vernieuwingen zijn al zichtbaar in de leeromgeving. Vanaf het nieuwe schooljaar worden de updates op alle niveaus van FIX Engels doorgevoerd.

Widgets FIX Engels

Update FIX Nederlands Opstap 1FOpstap 1F FIX Taal

Voor FIX Nederlands werken wij momenteel aan de module “Opstap 1F”. Deze module wordt ontwikkeld voor studenten die het niveau Nederlands 1F nog niet beheersen en hiervoor een opstapje nodig hebben. In juli 2024 zal het lesmateriaal klaar zijn en worden toegevoegd aan de huidige FIX Nederlands licentie. Het is ook mogelijk om dit onderdeel apart te bestellen.

“De opbouw en de structuur zijn veel duidelijker. Geen langdradige uitleg, maar kort en direct een paar oefeningen over de nieuwe aangeboden stof. Ook de ‘splitscreen modus’ werkt fijn! De kennisquiz werkt ook handig als herhaling van de nieuwe stof. Ik denk echt dat deze verbetering goed gaat werken bij onze leerlingen, vooral op 1F niveau. Ik ben benieuwd naar het vervolg!”
Docent EPB San Nicolas, Aruba.

De lesstof wordt vanuit thema’s aangeboden. Onderliggend aan de verschillende thema’s komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Woordenschat
  • Lezen
  • Kijken en luisteren
  • Spreken en gesprekken voeren
  • Schrijven

Meer weten over het inzetten van FIX Taal?FIX Taal

Meld je aan voor een vrijblijvende online kennismaking met een adviseur. We gaan het onder andere hebben over de heldere opbouw van de methode en de adaptiviteit van het lesmateriaal. Daarnaast nemen we je ook mee door de inhoud van de content, de docentomgeving van FIX Taal en de extra’s waar je als gebruiker exclusief toegang tot hebt.

Plan zelf een afspraak in

Wil je vrijblijvend oriënteren? Dat kan! Vraag nu jouw gratis proeflicentie aan en ontdek de mogelijkheden van FIX Taal voor jouw onderwijs!

Button proeflicentie aanvragen FIX Taal

Adviseur Thijmen van Sprang

Thijmen van Sprang | Adviseur

E-mail contact Thijmen van Sprang [email protected]
Contact Thijmen van Sprang 06 12 74 46 49
 Thijmen van Sprang

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van Uitgeverij Instruct? Volg ons op LinkedIN en Facebook.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.