DIGIT-mbo Beroepsspecifiek

Portal voor beroepsspecifieke digitale vaardigheden & nieuwe media

Daarom DIGIT-mbo, beroepsspecifiek

Naast ons algemene lesmateriaal voor digitale vaardigheden in DIGIT-mbo bieden we ook beroepsspecifiek lesmateriaal voor digitale vaardigheden. We zijn gestart met het lesmateriaal voor het onlangs vernieuwde kwalificatiedossier Business Services. 

Business Services

Vanaf het nieuwe schooljaar 2022-2023 start het nieuwe kwalificatiedossier Business Services. In plaats van zes afzonderlijke dossiers met zestien verschillende kwalificaties zal het onderwijs vanaf september 2022 zijn gebaseerd op één dossier met zes profielen. Bij alle zes de uitstroomprofielen komen digitale vaardigheden terug als eis. Hiervoor is speciaal lesmateriaal ontwikkeld dat modulair en flexibel is in te zetten.

Informatie en prijzen

DIGIT-mbo, Business Services productoverzicht Productoverzicht

Kosteloos uitproberen

Ervaar zelf welke mogelijkheden Business Services van DIGIT-mbo biedt.

DIGIT-mbo Business Services

Modules

Bij de zes de uitstroomprofielen komen digitale vaardigheden terug als eis. Het nieuwe lesmateriaal zal bestaan uit een basispakket dat nodig is voor elk profiel, zoals het beheersen van Word, Excel en Internet. Daarop aansluitend kan per profiel gekozen worden uit extra modules die daarbij passen, bijvoorbeeld Outlook en Excel gevorderd. Per profiel zijn er ook één of meerdere projecten beschikbaar gericht op de beroepspraktijk.

Studenten kunnen hun eigen pad kiezen via een combinatie van modules en praktijkopdrachten, die aansluit bij hun leertraject. 

Online kenismaking

Meer weten over digitale vaardigheden en het inzetten van het beroepsspecifieke lesmateriaal voor Business services? 

Laat je op afstand informeren over de inhoud van de digitale lesmethode en de online omgeving. De meetings zijn ideaal: laagdrempelig, informatief, tijdbesparend en vrijblijvend. Meld je aan voor een online kennismaking

Contact

Meer weten?

Enisa Jahic

Adviseur vo & mbo

06-89972305

[email protected]

Support

Kan ik je helpen?

Elsien van Vliet

Servicedesk

0172-650983

[email protected]

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.