Portal voor beroepsspecifieke digitale vaardigheden & nieuwe media

Daarom DIGIT-mbo, beroepsspecifiek

Naast het algemene lesmateriaal voor digitale vaardigheden in DIGIT-mbo bieden we ook beroeps specifiek lesmateriaal voor digitale vaardigheden. Digitale vaardigheden zijn tegenwoordig in vrijwel alle beroepen nodig.

Business Services

Voor het nieuwe kwalificatiedossier Business Services is speciaal lesmateriaal ontwikkeld. Dit kwalificatiedossier beschrijft zes uitstroomprofielen waarvoor specifieke digitale vaardigheden vereist zijn. Voor deze zes profielen is lesmateriaal ontwikkeld. Het bestaat uit een gedeelte waarin de basiskennis voor Digitale vaardigheden aangeleerd of bijgespijkerd kan worden. Dit zijn losse modules die per profiel gekozen kunnen worden.

Informatie en prijzen

DIGIT-mbo Business Services Productoverzicht

Kosteloos uitproberen

Ervaar zelf welke mogelijkheden Business Services van DIGIT-mbo biedt.

DIGIT-mbo Business Services

Modules

Het lesmateriaal bestaat uit een basispakket met compacte modules. Deze basis is nodig is voor elk profiel, zoals het beheersen van de basisvaardigheden van Office. Daarop aansluitend kan per profiel gekozen worden uit extra (complete) modules die daarbij passen, bijvoorbeeld Outlook voor administratieve en secretariële beroepen en Excel gevorderd.

Studenten kunnen hun eigen pad kiezen via een combinatie van modules en praktijkopdrachten, die aansluit bij hun leertraject. 

Online kenismaking

Meer weten over digitale vaardigheden en het inzetten van het beroepsspecifieke lesmateriaal voor Business services? 

Laat je op afstand informeren over de inhoud van de digitale lesmethode en de online omgeving. De meetings zijn ideaal: laagdrempelig, informatief, tijdbesparend en vrijblijvend. Meld je aan voor een online kennismaking

Contact

Meer weten?

Enisa Jahic

Adviseur vo & mbo

06-89972305

[email protected]

Support

Kan ik je helpen?

Elsien van Vliet

Servicedesk

0172-650983

[email protected]

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.