#

12-02-2020 | Beginnerscursus Python of C-Sharp

In het nieuwe examenprogramma informatica gaat kerndomein D over programmeren. Wij hebben dit domein uitgewerkt voor drie verschillende programmeertalen: Python C-Sharp workshop

  • Python
  • C#
  • PHP

PHP is een programmeertaal die al vele jaren wordt gebruikt in het VO. De talen Python en C# worden veel gebruikt in het HBO / WO, maar nog niet in het VO.

Instruct biedt op woensdag 12 februari 2020 van 14.00 tot 16.30 uur een workshop aan voor vo-docenten die nieuw zijn met de talen Python en C# en hier meer over willen leren. Naast informaticadocenten kunnen dit ook docenten Digitale geletterdheid zijn.

Programma

Deze middag begint met een algemeen deel. We bespreken onze opzet en de aanpak van de programmeermodules. Hierna splitsen we in twee groepen. De ene groep gaat aan de slag met Python en de andere groep met C#. We beginnen bij iedere taal vanaf de basis, werken met variabelen, selectiestatements en iteraties.

Aan het einde van deze middag ken je de basis van de voor jou nieuwe programmeertaal en kun je hierin eenvoudige programma’s ontwikkelen.

Deze workshop zal plaatsvinden bij Instruct in Bodegraven.

Klik hier om je op te geven voor deze workshop.

Voor deelname aan deze nascholingsworkshop brengen we € 35,- in rekening. Bij minder dan 10 deelnemers zal de workshop niet doorgaan.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.