#

‘Blended learning’, een conferentie voor het VO

Op woensdagmiddag 12 mei vindt de VO Conferentie plaats. Deze online middag staat in het teken van ‘Blended learning’, een combinatie van contactonderwijs en online leren in het voortgezet onderwijs. Samen met ervaringsdeskundigen verzorgt Instruct in samenwerking met VO-Digitaal een divers middagprogramma voor iedereen die inspiratie en tips kan gebruiken omtrent blended learning en digitale lesmethoden. 

VO Conferentie

VO ConferentieDe VO Conferentie is via een interactief platform te volgen vanuit het gemak van thuis of school. Je bepaalt zelf bij welke kennissessies en/of workshops je aansluit en in welke volgorde. Stel je vragen direct aan de sprekers, laat je persoonlijk adviseren door de adviseurs of ga in gesprek met andere deelnemers uit het onderwijsveld.

Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in het Digitale geletterdheid-lokaal, of schuif eens aan in het virtuele Geschiedenis-lokaal. Ontvang tips & tricks tijdens de workshop Microsoft Teams en sluit vervolgens af met een 1-op-1 gesprek met een adviseur. Jij stelt je eigen middag samen.

In gesprek met Eric van ’t Zelfde

VO Conferentie Eric van 't ZelfdeOnderwijsexpert en rector Eric van ‘t Zelfde vertelt over zijn visie op het onderwijs in Nederland en geeft ons een kijk op technologie en digitale geletterdheid.

Eric is bekend van het tv-programma Dream School en is auteur van het boek Superschool. Ook gaf hij gastoptredens bij diverse talkshows waaronder De Wereld Draait Door en Jinek en het spelprogramma De Slimste Mens.

Ben jij er virtueel bij?

Bekijk het programma en meld je aan.Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Twitter.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.