#

Fundament Informatica update 2021

Het afgelopen halfjaar is er door een team van informaticadocenten en andere vakspecialisten achter de schermen hard gewerkt aan een inhoudelijke update van Fundament. Vanaf 19 augustus staat deze live in de leeromgeving. Hierdoor kunnen de Fundamentgebruikers het nieuwe schooljaar gelijk goed van start gaan.

Update 2021

Er zijn subdomeinen geactualiseerd en deze zijn allemaal voorzien van een hoofdstuk ‘Inleiding’ met daarin de leerdoelen en praktische opdrachten. Daarnaast zijn er nieuwe onderdelen beschikbaar, is er verdiepingsstof toegevoegd en zijn er interactieve elementen geplaatst. Je leest er alles over op onze 3iblog.

Kernteam Fundament update

Diverse personen zijn betrokken geweest bij de actualisering en verdere ontwikkeling van Fundament. Het kernteam bestaat uit Adriaan Gijssen, Kevin Krul, René Boeije, Rien den Besten, Sjors van der Giessen en Wouter van den Brink. Ze zijn ondersteund door Josien van der Laan van vertaal- en redactiebureau Am Rhein en de grafische ontwerpers van strategisch ontwerpbureau Doordacht.

Het kernteam en alle andere betrokkenen zijn we een groot compliment en veel dank verschuldigd voor hun waardevolle inbreng.

Kijkje nemen

Ben je nog niet bekend met de methode Fundament wil je deze nader bekijken? Dat kan! Via deze link vraag je vrijblijvend een proefabonnement of online presentatie aan.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.