#

Giller van een eindshow!

Je kan het bijna niet gemist hebben. Op dinsdag 8 november organiseren wij de Innovators Academy in De Rijtuigenloods voor alle docenten in het voortgezet onderwijs. Onze hilarische gasten Rob Urgert en Joep Van Deudekom hebben er zin in en dragen zorg voor een giller van een eindshow. Meld je aan!

Giller van een eindshow: Urgert en Van Deudekom

Een mens maakt tijdens zijn of haar leven duizenden keuzes. In een hyper interactief programma laten Rob en Joep zien dat die keuzes vaak helemaal niet zo zuiver en weloverwogen zijn als we geneigd zijn te denken. Aan de hand van oefeningen, dubbele bodems en een hele hoop humor leren ze je hoe jij deze valkuilen kunt vermijden. Leun (niet!) achterover en laat je meevoeren in deze mentale achtbaan!

Ik ben erbij!

Innovatie en inspiratie

We hebben een gevarieerd programma voor je in petto. Je gaat naar huis met een gevulde rugzak vol ideeën en nieuwe energie. Bepaal zelf aan welke workshops jij deelneemt en laat je inspireren door diverse sprekers uit het onderwijs. Altijd al met één van onze methoden willen werken? Onze adviseurs brengen je op de hoogte van alle mogelijkheden. Werk jij al met een van onze methoden? Dan vertellen we je alles over de nieuwste ontwikkelingen!

  • Interactieve workshops door experts uit jouw vakgebied
  • Lezingen door interessante sprekers als Herman Pleij en Henkjan Honing.
  • Methodepresentaties door de INNOVATORS
  • Kennisdeling met vakgenoten
  • De Academy is geheel verzorgd, dus je lunchpakket en borrelplank mag je thuis laten!

Drie toonaangevende onderwijspartijen die hun visie op innovatie vertalen in hun producten en methoden om zo een optimale bijdrage te leveren aan de kwaliteit van ons onderwijs. Samen zijn we de INNOVATORS.

Do-It         Vodix               Instruct

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.