#

Kom naar de Informatica Inspiratiedag!

Op woensdag 13 april organiseert Instruct de jaarlijkse Informatica Inspiratiedag voor het voortgezet onderwijs. Docenten informatica zijn hartelijk welkom voor ontmoeting en inspiratie.

Programma

kom naar de informatica inspiratiedag keynote over CybercrimeWe verzorgen vanaf 14:30 uur een boeiend programma. Keynote speaker Willem Westerhof, Senior Security Specialist van Secura, vertelt vanuit zijn eigen ervaring over “hacken in de praktijk”.  Als Senior Security specialist wordt Willem dagelijks geconfronteerd met nieuwe kwetsbaarheden en aanvalsmethoden en zijn er altijd nieuwe omgevingen of technologieën om te hacken. Tijdens de sessie zal hij een boekje opendoen over de ernstige zaken die hij in de praktijk ziet.

Tijdens één van de keuzeworkshops kun je met Willem in gesprek over cybersecurity en hacken. Daarnaast kies je uit workshops over onder andere Kunstmatige Intelligentie, datastructuren, Prolog en Fundament zonder vakdocent. Wat je ook kiest, het staat in het teken staan van de laatste ontwikkelingen op het gebied van informatica en onderwijs.

Klik hier voor het hele programma.

3i Award

Kom naar de informatica inspiratiedag voor de uitreiking van de 3i AwardDe 3i Award gaat jaarlijks naar het beste profielwerkstuk van havo/vwo leerlingen met een belangrijke informatica-component. Op de Informatica Inspiratiedag presenteren de 5 genomineerde (groepjes) leerlingen hun PWS tijdens de twee pauzes. Vervolgens worden aan het eind van het programma de prijzen uitgereikt. Klik hier voor de spelregels.

Locatie

Kom naar de Informatica Inspiratiedag in het OEC in UtrechtDe Inspiratiedag 2022 vindt plaats in het splinternieuwe Dyade Visma Onderwijs Experience Center in Utrecht. Deze locatie direct langs de A2 is goed bereikbaar zowel met de auto als het openbaar vervoer. Vanaf NS station Utrecht Leidsche Rijn, welke voor de deur is gelegen, is Centraal Station Utrecht in circa 5 minuten bereikbaar.

Kosten

Gebruikers van Fundament Informatica betalen € 49,50 voor deelname. Voor niet-klanten zijn de kosten € 75,-.

Meld je hier aan.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.