#

Nieuwe naam voor Fundament zonder Vakdocent!

December 2021 introduceerde Instruct de methode Fundament zonder Vakdocent als oplossing voor het tekort aan informaticadocenten in het voortgezet onderwijs.

Maatwerk

De oplossing om bij het gebrek aan een vakdocent informatica toch informatica aan te kunnen bieden is per school verschillend.

Interview Antje RoestenburgDe video’s van Fundament zonder Vakdocent worden op allerlei manieren ingezet, zeker ook door vakdocenten. Bijvoorbeeld om hun scope te verbreden en meer klassen les te kunnen geven. (Kijk hiervoor ook naar het interview met Antje Roestenburg, vakdocent informatica bij het Minkema College in Woerden.)

Nu we sinds ons eerste bericht december 2021 een stuk verder zijn in ontwikkeling en ervaringen, is het tijd voor een nieuwe naam:

Fundament zonder Vakdocent wordt: Fundament op Maat

Door de ervaring die we hebben opgedaan met onze methode bij scholen zijn we tot de conclusie gekomen dat Fundament op Maat de lading beter dekt. We luisteren naar de uitdagingen waar scholen voor staan en vervolgens bespreken we de voor hen best passende oplossing en helpen om deze uit te rollen. Hiermee bieden wij maatwerk per school.

De komende periode zal deze nieuwe naam geleidelijk steeds meer naar voren komen.

Wil je ook aan de slag met informatica?

Luuk NijboerDenk je eraan om Fundament op Maat nu of in in de toekomst te kunnen gebruiken, wil je meer informatie of wil je overleggen over jullie specifieke situatie en wensen?

Plan via deze link een afspraak in de agenda van Luuk Nijboer, adviseur Fundament.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen?

Vul dit formulier in en we houden je op de hoogte.

 

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.