#

Overhandiging DIGI-proof keurmerk Ichthus College Kampen

Vorige week heeft DIGIT weer een DIGI-proof keurmerk mogen uitreiken voor digitale geletterdheid! Deze keer werd Ichthus College Kampen in het zonnetje gezet tijdens de DIGIT Academy op 11 april in Utrecht. Ichthus College Kampen legt vanuit hun identiteit de nadruk op ‘samen’. Daarom draait het op school om samen leren. Ze geloven in ieders talent en helpen elke leerling om hun talenten te ontwikkelen, zodat ze later een betekenisvolle plek innemen in de maatschappij. Een hele mooie missie!

Ichthus College Kampen heeft laten zien dat ze goed op weg zijn met digitale geletterdheid en dat ze de drie-sterren keurmerk verdienen. Volgens onze adviseur en auditor Mark van den Bos heeft het Ichthus College Kampen: “Een goed en weloverwogen traject opgesteld dat bijdraagt aan de werkelijke implementatie van digitale geletterdheid op school.” Onze complimenten!

Ichthus College Kampen is nu volledig DIGI-proof en dat mogen ze nu aan iedereen laten zien! Het keurmerk werd in ontvangst genomen door Peter Klok en Robert van den Belt.

Wat is het DIGI-proof keurmerk.

Digitale geletterdheid bij leerlingen én docent is één van de ambities van het onderwijs. Met het DIGI-proof keurmerk kunnen scholen die gebruikmaken van DIGIT-po of DIGIT-vo laten zien dat ze goed op weg zijn met digitale geletterdheid en dat de betreffende school de leerlingen voorbereid op een digitaal geletterde toekomst.

DIGI-proof *DIGI-proof **DIGI-proof ***

Interesse?

Maakt jouw school gebruik van DIGIT en denk jij dat jouw school goed op weg is met digitale geletterdheid? Klik dan op de onderstaande button voor meer informatie over het DIGI-proof keurmerk.

DIGI-proof

 

Meer weten over DIGIT

Wil je meer weten over DIGIT, dé lesmethode voor digitale geletterdheid in het onderwijs?

Voor het basisonderwijs                Voor het voortgezet onderwijs

               button

 

 

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.