#

Vernieuwde website digitalegeletterdheid.nl LIVE!

Goed nieuws! Onze vernieuwde website voor de methode DIGIT voor digitale geletterdheid en digitale vaardigheden is LIVE!

DIGIT websiteOp onze vernieuwde website voor digitale geletterdheid, vind je een compleet overzicht van onze methoden digitale geletterdheid/ digitale vaardigheden voor het basisonderwijs, het voortgezet onderwijs, het middelbaar beroepsonderwijs en het volwassenenonderwijs.

Vernieuwde website live Methoden digitale geletterdheid

Onze methoden voor het aanleren en verbeteren van digitale geletterdheid en digitale vaardigheden en het werken aan digitale zelfredzaamheid:

Verder vind je er informatie over de noodzaak van digitale geletterdheid en digitale vaardigheden in het onderwijs en het belang van digitale zelfredzaamheid in een digitaliserende maatschappij. Overigens houden we je regelmatig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via het Nieuws en kun je je eenvoudig aanmelden voor interessante workshops en bijeenkomsten via onze Agenda. Benieuwd naar hoe de vernieuwde website eruitziet? Klik hier!

bijeenkomst digitale geletterdheid voor po en vo-docentenSinds dit schooljaar is DIGIT niet alleen beschikbaar voor het voortgezet onderwijs, maar ook inzetbaar in het basisonderwijs! DIGIT-vo wordt inmiddels door ruim 400 vo-schoollocaties succesvol ingezet in de onderbouw.

Basisscholen die met DIGIT-po (vanaf groep 5) starten, kiezen daarom automatisch voor een doorlopende leerlijn wanneer het voortgezet onderwijs in de regio ook met DIGIT werkt. DIGIT-vo sluit naadloos aan op DIGIT-po. Met DIGIT ben je voorbereid op de toekomst!


Over Instruct

Instruct maakt al ruim 30 jaar educatief lesmateriaal voor computer- en digitale vaardigheden. Daarnaast adviseert Instruct scholen en stichtingen over het nieuwe leergebied digitale geletterdheid en ondersteunen we bij de implementatie van de methode DIGIT voor digitale geletterdheid.


Via social media op de hoogte worden gehouden van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Twitter.

 

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.