#

Actie! Gratis oordopjes bij DIGIT-po!

Gratis oordopjes

Gratis oordopjes bij DIGIT-po. Wij hebben sinds dit schooljaar iets nieuws: DIGIT-po voor digitale geletterdheid in het basisonderwijs. En dat gaan we vieren!

DIGIT-po zit namelijk boordevol informatieve video’s. Oordopjes zijn dus een ‘must’. Start je voor de herfstvakantie nog met DIGIT-po, dan krijgt elke leerling die start ook nog eens eenmalig van ons gratis oordopjes. Hoe leuk is dat!

Deze actie is geldig tot en met vrijdag 16 oktober 2020. Via dit formulier kun je jouw interesse in DIGIT-po kenbaar maken.


Meer weten?

bijeenkomst digitale geletterdheid voor po en vo-docentenDe ervaring is dat het vak digitale geletterdheid er vaak even bij komt. Stem daarom een goed plan af  met jouw school en geef digitale geletterdheid de benodigde aandacht. Vul hier het contactformulier in en we informeren je graag over alle mogelijkheden van DIGIT.

Overweeg je met een methode voor digitale geletterdheid te gaan werken?
Laat je op afstand informeren over de digitale lesmethode en de online omgeving. De komende periode staan er meetings gepland om docenten op afstand kennis te laten met de methoden.

Klik hier om je aan te melden voor een kennismaking met DIGIT-po.
Klik hier om je aan te melden voor een kennismaking met DIGIT-vo.


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Twitter.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.