#

Instruct koppelpartner van Basispoort

Het lesmateriaal van DIGIT-po is vanaf heden via Basispoort benaderbaar. Leerlingen en leerkrachten hebben middels een single sign-on toegang tot de educatieve software van DIGIT-po. Op school én thuis!

Eén inlog voor alle digitale lesmaterialen

Basispoort Stichting Basispoort is een veelgebruikt platform in het basisonderwijs wat het mogelijk maakt om vanuit 1 plek toegang te krijgen tot educatieve software. Dat scheelt niet alleen tijd maar ook een hoop beheerlast.

Instruct vindt dat iedere leerlingen digitaal geletterd moet zijn. De toekomst vraagt om digitaal geletterde mensen, dat is de afgelopen periode noodgedwongen gebleken. Het was een doorbraak wat betreft gebruik van digitale technologie in het onderwijs.

Instruct koppelpartner BasispoortScholen hebben sindsdien veel geleerd en hebben (on)bewust veel gedaan met digitale geletterdheid. Het wordt echter ook tijd dat er goed wordt nagedacht over het vervolg ervan. Leren over digitale technologie is niet vanzelfsprekend, er is bewustwording en kennis voor nodig. Het is daarom van belang zelf aan de slag te gaan met digitale geletterdheid.

Basispoort is een onderdeel van de technologisering en past binnen de visie van digitale geletterdheid. Daarom hebben we besloten om aan te sluiten als koppelpartner met de methode DIGIT-po. DIGIT-po is de methode voor digitale geletterdheid van groep 1 tot en met groep 8.

Leerlingen en leerkrachten kunnen direct via een SSO (single sign-on) met de methoden aan de slag om te werken aan hun eigen digitale geletterdheid.

Meer informatie over Basispoort.


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Twitter.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.