#

Complete modules Mediawijsheid voor het basisonderwijs gereed

De modules ‘Basis’ en ‘Gevorderd’ binnen het domein Mediawijsheid voor het basisonderwijs zijn vanaf heden beschikbaar in DIGIT-po. Deze modules zijn ontwikkeld voor leerlingen uit groep 5 en 6. De modules ‘Expert’en ‘Expert Plus’ voor groep 7 en 8 waren voor de zomervakantie 2020 al gereed.

Mediawijsheid voor het basisonderwijs

De lessen zijn onderdeel van het domein Mediawijsheid binnen DIGIT-po. DIGIT-po is de nieuwe methode van DIGIT voor het aanleren van digitale geletterdheid in het basisonderwijs. Scholen en docenten kunnen er bovendien voor kiezen de gehele methode aan te schaffen of losse modules als Mediawijsheid.

Vanaf heden beschikbaar

Alle modules staan nu online in de omgeving van DIGIT-po.

  • Voor groep 5: Mediawijsheid Basis (Nieuw)
  • Voor groep 6: Mediawijsheid Gevorderd (Nieuw)
  • Voor groep 7: Mediawijsheid Expert
  • Voor groep 8: Mediawijsheid Expert Plus

Meer weten over de modules Mediawijsheid in DIGIT-po?

Vraag vrijblijvend een online productpresentatie en /of een proeflicentie aan. Lees hier meer over DIGIT-po, de methode voor digitale geletterdheid in het basisonderwijs.


Linda VonhofHet lesmateriaal voor het onderdeel Mediawijsheid is geschreven door Linda Vonhof. Linda is partner en mede-oprichter van Social Media Wijs, een landelijke trainingsbureau en uitgeverij op het het gebied van mediawijsheid en digitale vaardigheden. Het geeft haar voldoening om kinderen en jongeren te leren om de kansen van nieuwe media verstandig te benutten. Naast de dagelijkse leiding bij Social Media Wijs, treedt ze graag op als gastspreker voor groepen leerlingen, leraren en/of docenten. Ook ontwikkelt ze lesmateriaal voor het primair- en voortgezet onderwijs.


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Twitter.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.