#

Werk met een lesplanning voor het Keuzedeel Digitale Vaardigheden

In bijna alle beroepen zijn digitale vaardigheden belangrijk. Het Keuzedeel Digitale Vaardigheden (KDDV) bereidt studenten hierop voor. Om docenten op weg te helpen hebben wij een lesplanning Keuzedeel Digitale Vaardigheden beschikbaar voor wie met de lineaire werkwijze aan de slag gaat. 

Lesplanning Keuzedeel Digitale Vaardigheden

Het KDDV maakt studenten digitaal vaardig. Vaardig zijn betekent: doen! Daarom werken we met een groot aantal opdrachten en projecten. In de lesplanning kun je als docent in een oogopslag zien in welke periode je welke onderwerpen kunt behandelen met de daarbij behorende onderdelen. De lesplanning biedt docenten structuur en houvast voor de rest van het studiejaar.

Aan de slag

Ga jij aan de slag met de lesplanning voor het geven van KDDV? Download de lesplanning voor de lineaire werkwijze.


Meer weten over het Keuzdeel Digitale Vaardigheden in het mbo?

Keuzedeel Digitale VaardighedenDe ervaring is dat digitale vaardigheden aanleren er vaak even bij komt. Stem daarom een goed plan af en geef het Keuzedeel Digitale Vaardigheden de benodigde aandacht.

Het KDDV bereidt studenten voor op hun toekomst. Dit wil zeggen dat na het succesvol volgen van het KDDV, de student de kennis, vaardigheden en competenties bezit die hij nodig zal hebben bij het uitoefenen van zijn toekomstige beroep of vervolgopleiding.

Vraag een online productdemonstratie aan of ervaar zelf via een proeflicentie welke mogelijkheden het Keuzedeel Digitale Vaardigheden biedt.


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Twitter.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.