#

ONderWIJS bedankt!

ONderWIJS bedankt! Het coronavirus zet de wereld op zijn kop. Van de een op andere dag moesten leerlingen verplicht thuis werken en leren. Wat komt er in zo’n bijzondere situatie een flexibiliteit en creativiteit naar boven vanuit iedereen uit het onderwijs! Binnen enkele dagen kon bijna heel – normaal schoolgaand – Nederland thuis lessen volgen.

Inmiddels zitten we in de tweede week van het afstandsonderwijs en is het voor de leerlingen al iets minder gek. Uitleg wordt door docenten gegeven via online applicaties als Skype, Google Hangouts of chat. E-mails met schema’s en weektaken. Gymlessen worden thuis voor het scherm met een livestream verzorgd. Docenten houden via online lesmethodes het overzicht over de vorderingen. En nog veel meer… Wat hebben de scholen een prestatie neergezet in een uitzonderlijke situatie! Diep respect hiervoor! ONderWIJS bedankt! 

onderwijs bedankt!

Bij deze onze hartelijke dank voor al die mensen in het onderwijs die het afstandsonderwijs op korte termijn georganiseerd hebben.
Jullie zorgen ervoor dat het leren thuis door kan gaan voor schoolgaand Nederland!


We dragen graag ons steentje bij

Het kan zijn dat jouw school nog niet digitaal werkt. Om deze reden willen wij ons sterk maken om de scholen te voorzien in hulp bij afstandsonderwijs. Scholen die nog geen licenties hebben, kunnen tijdelijk gratis licenties aanvragen via onze adviseurs. Met digitale lesmaterialen kunnen jouw leerlingen thuis aan de slag, we staan voor je klaar om dit zo goed mogelijk in te richten. Lees meer over hulp bij onderwijs op afstand.


Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ons op Linkedin en Twitter.

Instruct

Instruct is meer dan een uitgeverij. Wij zijn een betrouwbare, betrokken partner in educatie.